|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ja mislim da je dobro da pjevaju i ljudi koji nemaju i koji imaju talenta jer pjevanje je zdravo i veliki u?itak. Naravno da ovi drugi neće proći na način da ih netko slu?a, ali glas se da dobro razviti i tko zna...
Osim toga, mo?da netko ima talenat, ali ima jake barijere.... Mislim da je u svemu tome najbitnija volja, a negdje na sredini i disciplina. A talenat je onaj začin koji će uvijek razdvajati nekoga koga bi rado slu?ao satima od nekoga koga ne bi... Pogledajte ovu stranicu i poslu?ajte BEFORE AND AFTER. Da su počeli od točke AFTER netko bi rekao za njih da imaju talenta, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Pa naravno da bi rekao da imaju talenta po mom misljenju,transformacije su odlicne,stabilnost,dikcija,promena boje glasa u svoju prirodnu,iskljucivanje pavanja falsetom,oseca se samopouzdanje......znaci moje misljenje da su oni imali sluha i talenta samo su kanalisali talenat vezbom.Sta ti mislis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mislim da je čovjek bezgranično biće i da svakojake vje?tine mo?emo dovesti do visokih razina ako se potrudimo. Biti rođen sa talentom mo?da je samo pitanje KADA je dar otkriven (rano), nego DA LI uopće postoji (kao ?to ljudi misle ako ne?to tu nije po defaultu). Meni će uvijek biti dokaz moj primjer sa slikanjem (ne mogu dati primjer glazbu, jer od malih nogu imam interes i talenat), ja nikad, ali nikad nisam znala crtati niti slikati. I jednog dana sam pomislila da nema razloga da ja to ne mogu... kupila sam najbolje suhe pastele i iznenadila sve oko sebe, uključujući i sebe. Jedno vrijeme sam čak prodavala svoje slike i slikala po narudzbi. Moji stari prijatelji iz ?kole su stotinu puta ponovili svoje sjećanje na moj izuzetan antitalenat za crtanje/slikanje i nije im bilo jasno. U jednom djelu ?ivota trebala sam odlučiti slikanje/glazba i očigledno sam odlučila. Sad mi je slikanje povremen hobi u kojem beskrajno u?ivam, ja rođeni antitalenat za slikanje. Od tada imam drugačije mi?ljenje o urođenim darovima i mislim da je najveći dar koji mo?emo dobiti VOLJA! Radi volje mo?emo razviti svakojake talente i vje?tine, bez nje nam niti talenat ne vrijedi. Meni je volja svojevrstan znak da neke stvari treba napraviti, posebno ako je konstantna i nakon duljeg vremena. Zapricah se... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
program za pjevanje | babilon33 | Audio Software | 9 | 17-05-2009 02:50 PM |
MS Tehnika i mastering | Mogli | Zoran Vračević - Vrač | 19 | 14-09-2006 04:02 PM |
Koja tehnika??? | idvi | Audio Produkcija - Tehnike | 34 | 13-04-2005 11:58 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |
Mikrofoni::: napredna tehnika snimanja gitare | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 23-06-2003 10:44 PM |