|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Probao sam x3.Ako si das malo truda, mozes namjestiti dobar finalizer. Preseti su mu bez veze. Jos sam se malo zaigrao s jekama i sve sam zadovoljniji. Cak sam napravio neki brzi mix samo s poco i mogu reci da je zazvucao ok. Dinamic eq je MRAK!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Imam PoCo vec dugo ali se nisam igrao sa Dinamic EQ...... moracu da obratim paznju na njega. P.S. - Sutra sam u Zagrebu.....mogli bi pit kavu???? (zezam se) Pozdrav
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
megaverb: nisam ga puno cuo, ali nije mi se bas svidio.
DRV-2 je fenomenalan, imama ga na tc4000. ali nije za sve i sva. to je po meni vrlo uspjesna emulacija EMT250 plate-a, mozda najbolja imitacija vintage plateova sto sam ikad cuo. vrlo je "obojen". prolazi kroz miks bolje od vss3/vss4. ima cak simulaciju trasnformatora na izlazima. radi super na vioinama, sint padovima/stringsima, nekim vokalima koji trebaju duze decayove i sl.. ali za vokal ipak preferiram lexicon, u 9 od 10 slucajeva. ako razmisljas o dodacima na PoCo, svakako mogu preporuciti i DVR-2, i NonLin-2, i VSS-3. svi su jako kvalitetni i upotrebljivi u miksu. evo primjer gdje sam koristio NonLin2 (emulacija AMS non linear), na perkusijama: ProfessionsEP Last edited by clusterchord; 29-12-2007 at 01:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() P.S. - Sutra sam u Zagrebu.....mogli bi pit kavu???? (zezam se) Bybass, ako si u zg, ja sam uvijek za kavicu. Dapace, bilo bi mi drago (i uopce se ne zezam). Javi se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Gotovo, bio u Zagrebu, obavio sta je trebalo i vratio se kuci. Nema veze, dolazicu ponovo pa cu ti se javiti. Inace, cesto sam u Zagrebu, sto poslovno sto privatno....inace, prelep je grad....zato, ko jos nije bio u Zagrebu......trk tamo, necete se pokajati. Pozdrav
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nemojte mi se smejati, ali ja i dan danas koristim X3 u masteringu, doduse, samo kompresor sa njega..... i uvek mi da dobre rezultate
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Zezam se, nikako da uhvatim vremena da se poigram sa tom spravom. Pozdrav
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PoCo v3 | OFF | DSP forum | 27 | 05-04-2008 02:12 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |