|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam problem sa EW Symphonic Choirs... Naime sve ok radi kao VST u Cubase-u.... ali nikako da uspostavim vezu izmedju WordBuilder-a i Symphonic Choirs-a.
Gde je caka u postavljanju Midi In i Midi Out-a u WordBuilder-u ??? Ko ga koristi zna o cemu pricam... p.s. Dajte vas SETUP iz Word Bulder-a !!
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 06-12-2007 at 12:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
WordBuilder se stavlja kao MIDI insert, zar ne? Meni je sve radilo od prve. Otvorim MIDI kanal na kojemu je MIDI insert Wb, upalim EWSC i kao izlaz iste MIDI trake EWSC i sve bilo ok. E sad ne kužim jel ti radi u cubase-u kako treba ta veza ili ti veza ne radi standalone?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Propevao...
![]() *ebiga nisam se setio da moze i tako... ![]() Hvala puno...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 06-12-2007 at 06:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Drago mi je
![]() A kako se dobije latinski jezik pri upisivanju, mislim da sam vidio na youtube?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Kita propevao! Kad ta
![]()
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ja imam drugi problem...
Instalirao ga,i samo jako mali deo semplova hoce da se aktivira kad ukljucim neki njegov preset. Za gomilu drugih mi kaze "sample no find" El neko ima slican problem ili ga je mozda resio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Cudno. Ja imam slican prblem sa DFH Superiorom i trenutno defragmentiram disk. Fajlovi koje je DFH trazio su bili fragmentirani i u 700 djelova. Cini se nemoguce ali tako je. To je valjda zbog prirode ekstrakcije iz winrar-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Imam ga, ali pravo da ti kazem nisam stigao da se pozabavim njegovom instalacijom,deluje mi malo komplikovano.Da li sam u pravu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |