Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   EW Symphonic Choirs (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20584)

sRce 06-12-2007 12:32 AM

EW Symphonic Choirs

Imam problem sa EW Symphonic Choirs... Naime sve ok radi kao VST u Cubase-u.... ali nikako da uspostavim vezu izmedju WordBuilder-a i Symphonic Choirs-a.

Gde je caka u postavljanju Midi In i Midi Out-a u WordBuilder-u ???

Ko ga koristi zna o cemu pricam...

p.s. Dajte vas SETUP iz Word Bulder-a !!

Tomislav 06-12-2007 02:25 PM

Re: EW Symphonic Choirs

WordBuilder se stavlja kao MIDI insert, zar ne? Meni je sve radilo od prve. Otvorim MIDI kanal na kojemu je MIDI insert Wb, upalim EWSC i kao izlaz iste MIDI trake EWSC i sve bilo ok. E sad ne kužim jel ti radi u cubase-u kako treba ta veza ili ti veza ne radi standalone?

sRce 06-12-2007 05:38 PM

Propevao... :D Word Builder se stavlja kao INSERT...

*ebiga nisam se setio da moze i tako... :ups:

Hvala puno...

Tomislav 06-12-2007 07:04 PM

Drago mi je :)

A kako se dobije latinski jezik pri upisivanju, mislim da sam vidio na youtube??

idekius 06-12-2007 07:52 PM

Quote:

Originally Posted by sRce (Post 182080)
Propevao... :D

Kita propevao! Kad ta :piss:EW sklopocija uspe da otpeva "Rasle tikve na bunjiste", onda mozemo da razgovaramo :rude:

sRce 06-12-2007 09:55 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 182113)
Kita propevao! Kad ta :piss:EW sklopocija uspe da otpeva "Rasle tikve na bunjiste", onda mozemo da razgovaramo :rude:

Moze... al' samo iz Cdur7/9/11... :da:

vly 17-12-2007 10:30 PM

Ja imam drugi problem...

Instalirao ga,i samo jako mali deo semplova hoce da se aktivira kad ukljucim neki njegov preset.
Za gomilu drugih mi kaze "sample no find" :razmislja: iako je kao sve instalirao i nasao ih kad sam uputio engine na semplove...

El neko ima slican problem ili ga je mozda resio?

Tomislav 17-12-2007 10:33 PM

Cudno. Ja imam slican prblem sa DFH Superiorom i trenutno defragmentiram disk. Fajlovi koje je DFH trazio su bili fragmentirani i u 700 djelova. Cini se nemoguce ali tako je. To je valjda zbog prirode ekstrakcije iz winrar-a.

vly 17-12-2007 10:45 PM

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 183435)
Cudno. Ja imam slican prblem sa DFH Superiorom i trenutno defragmentiram disk. Fajlovi koje je DFH trazio su bili fragmentirani i u 700 djelova. Cini se nemoguce ali tako je. To je valjda zbog prirode ekstrakcije iz winrar-a.

700 delova:shock: au!
Imam ga, ali pravo da ti kazem nisam stigao da se pozabavim njegovom instalacijom,deluje mi malo komplikovano.Da li sam u pravu?

vly 17-12-2007 10:45 PM

Quote:

Originally Posted by Tomislav (Post 183435)

A da je cudno,cudno je...

All times are GMT +1. The time now is 04:49 PM.