Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2007, 03:15 PM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: R&B Singer

1. souls sistaz znam.. sandra denda mi je drugarica iz obdanishta, osnovne i srednje.. i znam koliko dobro pevaju.. uglavnom glavna pevachica izvlachi stvar.. ne znam koliko su se sada poboljshale od upisivanja te shkole... jbg, znam da sandra chita ovaj forum, i znam da ce se uvrediti mojim postom ali, jbg.. to je moje mishljenje.. moraju josh mnogo da rade da bi imale pravo tako da dignu nos..

inache, sandra ako chitash, javi mi se.. shta je bilo sa onom predstavom? jel vam treba snimanje josh uvek?

drugo, iva je (ja cu da je branim sad poshto je na faxu verovatno) snimala sve na nekom skrnavom mikrofonu na vec uradjene matrice.. u acidu.. nije ona producent ni mix majstor pa sad da se ona muchi da nauchi sama te stvari.. i bash mi se svidja kod nje to shto se potpuno posvetila razvitku svog stila i glasa..

iskreno, ja bash mislim da je to shto radi toliko novo koliko i retro.. danas jako malo ljudi radi takvu muziku.. a i od onih koji je rade, malo je njih koji to rade kvalitetno..

shto se buduceg snimanja, to moze ona sama da vam odgovori.. da me ne bi shvatili pogreshno...

aj pa pozdrav
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 03:28 PM   #2
Max
Pro Member

@Heatman .....

Pogresno si shvatio moj post potpuno ..... nigde ne rekoh da je neko digao nos , niti sam rekao da je neko bolji ...... tako da nema potrebe da nekog branis .....

Sustina mog pisma je u drugoj polovini .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 03:37 PM   #3
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

nisi ti rekao, al ja jesam.. shto i jeste istina..

skapirao sam ja tebe skroz.. i ne brini, nashla je produkatora..
Old 05-12-2007, 03:56 PM   #4
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
nisi ti rekao, al ja jesam.. shto i jeste istina..

skapirao sam ja tebe skroz..
Da si me skapirao , mislim da ne bi komentarisao ono sto je manje bitno u odnosu na ono sto sam hteo da kazem ......

Quote:
i ne brini, nashla je produkatora..

Ok onda je sve reseno , uslovi su tu ..... zvezda je rodjena

( kraj rasprave )

Pozdrav
Old 05-12-2007, 04:22 PM   #5
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ma nemoj se vredjash choveche.. mislim da se osetish prozvanim i to.. opusti se.. spava mi se ne znam ni sam kako da srochim misli..

poz
Old 05-12-2007, 04:26 PM   #6
Max
Pro Member

Default Re: Rasprava - music business - ovdje i vani...

no prob ......nisam se uvredio ...... nezgodno je kad kucas ..... cesto se desi da se ne prenese ona misao koja je u glavi ..... ( bar meni to retko polazi za rukom )

Pozdrav
Old 05-12-2007, 05:51 PM   #7
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

A ti Sale,nema potrebe da me branis.Ti si cuo vise od moje muzike nego ljudi na forumu,tako da njima to sto pricas ne znaci mnogo.Al realno,dovoljno sam velika alapaca da se sama branim

A sto se tice toga,da ,cekamo seobu Srba da se zavrsi,tj studio pa se ako-Bog-da bacamo na posao...

Quote:
1. souls sistaz znam.. sandra denda mi je drugarica iz obdanishta, osnovne i srednje.. i znam koliko dobro pevaju.. uglavnom glavna pevachica izvlachi stvar.. ne znam koliko su se sada poboljshale od upisivanja te shkole... jbg, znam da sandra chita ovaj forum, i znam da ce se uvrediti mojim postom ali, jbg.. to je moje mishljenje.. moraju josh mnogo da rade da bi imale pravo tako da dignu nos..

inache, sandra ako chitash, javi mi se.. shta je bilo sa onom predstavom? jel vam treba snimanje josh uvek?

drugo, iva je (ja cu da je branim sad poshto je na faxu verovatno) snimala sve na nekom skrnavom mikrofonu na vec uradjene matrice.. u acidu.. nije ona producent ni mix majstor pa sad da se ona muchi da nauchi sama te stvari.. i bash mi se svidja kod nje to shto se potpuno posvetila razvitku svog stila i glasa..

iskreno, ja bash mislim da je to shto radi toliko novo koliko i retro.. danas jako malo ljudi radi takvu muziku.. a i od onih koji je rade, malo je njih koji to rade kvalitetno..

shto se buduceg snimanja, to moze ona sama da vam odgovori.. da me ne bi shvatili pogreshno...

aj pa pozdrav
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 05:53 PM   #8
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
.Al realno,dovoljno sam velika alapaca da se sama branim
...

Nema potrebe da se branis , kao sto rekoh .... niko te ne napada

Pozdrav
Old 05-12-2007, 06:06 PM   #9
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

http://www.youtube.com/watch?v=cK-EEUVhWpc
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 09:08 PM   #10
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post

to je ono sto pricam sve vreme ! Ako je pesma dobra, moze da se uradi kako hoces!

Nisu bitne guzice i marketing itd..cuje se odmah!

E to je mudo!

A isto tako, mudo je i setiti se i obraditi pesmu na ovakav nacin!!

@ Balthazaar - kada sam svojevremeno radio UK underground two step remixe (dve godine non-stop!!)..dolazili su ljudi u studio koji su culi neke mikseve i kad me vide, zadriglog, osedelog Srbina - prepadnu se i kazu : "Pa mi smo mislili da si crnac!!"

Znaci - moze i to!
Pa Eminem je svim crncima pokazao ko je najprodavaniji rap artist na svetu!!

A nije crnac!

Znaci moze!

ALI PESME JOS NISU DOVOLJNO DOBRE!

Verujte mi , ako nesto dobro radis - niko te ne pita ko si i odakle si!!

U starom studiju smo bili ja (Ex YU), 2 Izraelca, jedan Nemac, jedna Spanjolka i dva Engleza (MJ Cole & Grant Nelson) i svake nedelje je izlazilo tonu dobre muzike i remiksa odatle...

Nego lepo zasucite rukave pa da smislite nesto dobro!!

Last edited by DaBear; 05-12-2007 at 09:14 PM.
DaBear is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules