|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
Hteo je da kaze da je bio u nekom, naravno, profi studiju ...
![]() |
#102 |
MAO
|
![]()
psst! nemoj da ga prepadash, zarko zelim da znam koj mu je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Junior Member
|
![]()
Pa ,majke ti , da ne zvuči Nuendo bolje nego Cubase... Ne znam ?ta ti nije jasno??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
MAO
|
![]()
nije mi jasno kako jedan covek sa tako neznim nickom moze da se pojavi i tvrdi toliku glupost, kada je ovde u zadnjih 4 godine barem 30 puta objasnjeno i dokazano da razlike nema. Bavim se ovim, krecem se po BG studijima precesto, i ne secam se kad sam poslednji put uopste VIDEO Cubase negde. Ukoliko te zanima razlika, obrati se steinbergovom sajtu, gde nece imati ni ovoliko strpljenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
![]()
OK... Ispričavam se , pretjero sam. Samo sam htio reći da razlike ima (ne mislim samo na Nuendovu kompatibilnost s video formatima)jer da ih nema za?to bi radili dva ista programa?? Čemu onda Cubase , kad se isto mo?e napraviti u Nuendu??? Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Pro Member
|
![]()
Cubase je jeftiniji .......
Nuendo ima dosta vise video opcija ...... Zvuce potpuno isto ..... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Pro Member
|
![]()
e nije nego nuendo ima bolju podrsku za bijeli ves dok je cubase savrsen za sareni... a da samo ne spominjemo kako je cubase bolji sekvencer u tvom nego u drugim studijima....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Do "nedavno" se vjerovalo da se materija sastoji od atoma, a atomi od jezgre, elektrona i njihovih "omotacha". Elektroni ipak ne kruzhe oko jezgre vech se vrlo brzo pojavljuju i nestaju, a unutar atoma oko 98% "prostora" je prazno. Za jezgru atoma se vjerovalo da je "chvrsta", ali na kraju se ispostavilo da je i ona "iznutra" shuplja. Moderna fizika materiju opisuje kao oscilirajuche polje, a razlichiti elementi osciliraju na razlichitim frekvencijama. Polja koja osciliraju na visokim frekvencijama djelovat che kao chvrsta materija u odnosu na polja s niskom frekvencijom osciliranja. Izgleda da zhivimo u veeeeelikom analognom sintisajzeru ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Moderator
|
![]()
hahahah... al si ti nachitan, choveche.. jesi to pokupio s faxa ili chitash readers digest?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Psiho
|
![]()
Naravno da nema materije. Te sitnije chestice su barioni, mezoni, kvarkovi, fermioni, leptoni, bozoni... i medju njima ne djeluje Newton-ova fizika. Smijeshno... na nekom najnizhem fizichkom temelju svemirom upravljaju privlachnost, sharm i spin
![]() btw: nisam ishao na fax ali jako volim chitat. Pred 6 godina sam uzeo ADSL zbog download-a dokumentaraca, a danas mi je Google video jedan od boljih prijatelja.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |