|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() Oggy verovatno nisi video ali pise KLOTZ mic 200 ....to je kabl.... Nebojse nije .....straaaasni........Behringer Ultragain Mic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
mogu vam reci sledece..... Zlato jaaako mekano mada se pozlata ako je elktrohemijski proces propisan ne skida bas lako....medjutim buduci da mi cesto cupamo i bodemo kablove...tranja i pritisak se vrsi samo na jednu tanku liniju po kojoj klizi limena kontakt oprugica u prikljuccima i kad se po toj liniji zguli pozlata onda je potpuno svejedno da li se ostalih 99% povrsine pinova zuti i dalje....ovo kazem za mikrofonske jer oni ne mogu da se rotiraju kad se ukljuce.....sto se tice Jack-ova oni se sporije habaju jer se trose ravnomerno sa svih strana( ja npr imam pozlacene na slusalicama i jos traju)... Srebro jaaako mekano zavisi kolko je legirano brzo patinira i cisti se Bikarbonom sodom ili ti natrijum bikarbonat... Nikl- jaaako tvrd i zilav setite se branika od Fitje.....znaci trajan i vecan ali zavisi ako je izpod njega neki metal sklon oksidaciji zna da se oljusti ako ispod probije znoj i sl. .........sto je prakticno nemoguce.....al mozda neko ima vlaznu ostavu ![]() Zlato je dobro jer super provodi i ne oksidira.... Uzgred odlemio mi se pin na harddisku i vec godinama tu konekciju vrsi parce alu folije od cokolade i to radi ....(nisam zalemio jer je presitno)... Slazem se sa kolegom potpuno za uredjaje koji su staticni zlatni konektori su br1 jer mogu godinama dastoje i ne oksidraji....i protok struje bude cist.... pozz znaci klotz je za sada ok? do neke bolje zarade ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi kabl, na USB | Domestos | Computer Hardware | 12 | 24-02-2009 10:53 AM |
Mikrofonski stalci i adapteri...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 03-03-2008 03:19 PM |
Mikrofonski preamp? | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 08-05-2005 12:25 AM |