|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Postoji li sansa da se resi i status vlasnika samostalnih studija, penzijsko, zdravstveno (uz placanje naravno)? Preko udruzenja, naravno
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja mislim da kao vlasnik studija moras drugacije da se registrujes ??? Vlasnik neke usluzne delatnosti je ( mislim ) druga kategorija Pozdrav Last edited by Max; 10-11-2007 at 07:04 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Kontam ja to.... ali bi bilo super da mozemo da se prijavimo i kao 'slobodnjaci', bez da registrujemo studio.... sta rade npr profi muzicari, koji zive od konceata/tezgi..... ?
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali oko ovog pitanja bih u pomoc pozvao naseg clana Slowstara, jer je mnogo upuceniji i kompetentniji da vam rasvetli ovu problematiku. Last edited by LACKY; 11-11-2007 at 02:02 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
s16 uskoro... | Digital Cave | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 23-12-2005 12:34 PM |
:: Uskoro - UAD Precision Multiband :: | lesha | DSP forum | 4 | 09-10-2005 10:05 PM |