|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Tako da mislim da je bolje ne zanositi se ovim stvarima nego kad vec ne pricamo o vrhunskim studijima jednostavno raditi to na uvo i koliko se para ima... my five cents ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ako se ne varam dobije se i mjerni mikrofon...
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ARC System includes:
1. Easy to use, step-by-step, room measurement software for Mac/PC 2. VST, RTAS, AU correction plug-in for Mac/PC most popular DAWs (such as Pro Tools?, Cubase?, Logic?, Sonar?, Live?, etc.) 3. Professional measurement microphone * Type: 1/4" precision measurement condenser microphone * Polar pattern: omnidirectional, free field * Capsule frequency response: 20-16,000 Hz * Calibrated frequency response when used with ARC: 16-20,000 Hz, +/- 1.5 dB * Output: transformerless, electronically balanced, 200 ohms output impedance * Sensitivity: 50 mV/Pa * Noise Equivalent Level: 22 dB * Max SPL: 130 dB for 3% THD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
sta dobijes od nasih akusticara za 600e?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
akusticki odziv prostorije... i verovatno za manje pare od 600
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
sta sa akustickim odzivom? Merenje? sredjivanje? Projekat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
pa pricamo o softwaru zar ne? pa ovaj software samo radi merenje ili sam propustio negde da radi i projekat i sredjivanje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
za razliku od vecine koja i nije pohvalila ovakve komplete
ja vjerujem da itekeko imaju smisla, i imaju svoje mjesto u studiju (control room) pogotovo u buduchnosti jer se sve vishe i vishe eliminira mogucnost ljudske pogreshke u odnosu na pare (mixdown u loshim uvjetima) pomoc dolazi sa svih strana.. ..genelec dsp serija monitora buducnost glazbene produkcije je svijetla, za sve manje i manje para ko bi prije 20 god rekao da za cijenu novog automobila nize/srednje klase mozes imat pro studio? buducnost produkcije je svijetla, al zato buducnost (i sadasnjost) komponiranja, lirike, jednostavnih ljudskih emocija, po meni-crna |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|