![]() |
Arc?!?
Hej ljudi sta mislite o ovome??
http://www.ikmultimedia.com/Main.html?arc/index.php Bas me zanima radi li to stvarno... |
Re: Arc?!?
Quote:
bez veze .... samo navlaka da se trose pare! Mislim, "popravlja ti zvuk sobe" na master miksu !!?? A sta ako je sve drugo (zbog lose sobe) odradjeno lose? Svaki eq na odvojenim instrumentima... Kako ce to da popravi u miksu..??? glupost:( |
Pretpostavljam da je to plugin koji se postavlja odmah na master kkao "master EQ", pa sve slusas kroz njega, ali sto rece Vrac, na usnimavanju retko ko slusa kroz sekvencer, vec direktno, tako da, ako usnimis pogresno, dzaba ti posle sve...
|
Quote:
RM |
Quote:
Za surround (geometrijski visedimenzionalni zvucnicki sistem) bi to jos i nekako moglo, i na tome se radi, doduse to nije ovaj plugin... I soba se ne meri jednim mikrofonom nego sa vise mikrofona u vise tacaka sobe istovremeno... itd... daleko od svake trivijalnosti... algoritam za nalazenje korekcionih parametara nije ni blizu tako jednostavan.. kao ovde, uzmes (jedan) mikrofon i "izmeris"... i gotovo! Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Tako da mislim da je bolje ne zanositi se ovim stvarima nego kad vec ne pricamo o vrhunskim studijima jednostavno raditi to na uvo i koliko se para ima... my five cents ;) |
Ako se ne varam dobije se i mjerni mikrofon...
|
Quote:
|
Quote:
1. Easy to use, step-by-step, room measurement software for Mac/PC 2. VST, RTAS, AU correction plug-in for Mac/PC most popular DAWs (such as Pro Tools?, Cubase?, Logic?, Sonar?, Live?, etc.) 3. Professional measurement microphone * Type: 1/4" precision measurement condenser microphone * Polar pattern: omnidirectional, free field * Capsule frequency response: 20-16,000 Hz * Calibrated frequency response when used with ARC: 16-20,000 Hz, +/- 1.5 dB * Output: transformerless, electronically balanced, 200 ohms output impedance * Sensitivity: 50 mV/Pa * Noise Equivalent Level: 22 dB * Max SPL: 130 dB for 3% THD |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:51 PM. |