|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa niko ti ne brani nista! Mozda i treba sam sve da uradis i time steknes svetsku slavu kao neko ko je provalio novi stil !!! Danas je jako tesko smisliti nesto novo....mozda si otkrio zlatni rudnik?? |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pri tom ti sajt neradi.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sajt radi ajd probaj ovakohttp://www.discoviolence.com Trazio sam savet, a dobio prepirku, to sto ja nisam odusevljen ovdasnjom (ne celokupnom) muzickom produkcijom to je moje licno misljenje.Slagali se vi sa tim ili ne, ali ja stvarno ne znam kome bi se prvom obratio kada bi bio u prilici da snimim album.Nemojte sta zameriti.
|
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
sto se elektronike tice, ovako mainstream jako solidno radi Boris Krstajic.. u smislu da bi ti preorao pesmu i od solidne ideje napravio celu stvar
Za gitarsku muziku, slobodno se obrati meni (ako te zanima da cujes) a za underground bem li ga, sta god da je to.. Za narodnu/pop/zabavnu ne znam sta da ti preporucim, ovde su ljudi skloni prepirkama, meni su eto ok radovi Aralice, poneki Negovanovic i sl. Habic je nekad bio prilicno respektibilanza pop i rock, ali cini mi se da mu je istekao fizicki rok trajanja, sudeci po zadnjim radovima. i da, mislim da Djordje Miljenovic (a.k.a SkyWikler) trenutno moze da ti odradi sve sto ti pada na pamet, dokazao se u svim zanrovima, samo je pitanje personalne kompatibilnosti jer je jako specifican decko.. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() imas pm |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja ti ne zamjeram cak stovishe, napokon sam nashao istomishljenika na forumu samo tako kume ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
(p)reparacija klavira u Bg ili sire | milanCHE | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 06-06-2009 09:54 PM |
koji preamp odabrati? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 52 | 02-12-2008 09:22 PM |
koju snagu pojacala odabrati? | SandRob | Gitarska Produkcija | 52 | 02-05-2008 11:41 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Mic preamps::: koje odabrati | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 21-01-2004 07:44 AM |