|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ajd,nije me bilo na forumu nedelju dana i samo jedva cekam ovakav thread
![]() 1. CS80 2. Oberheim 8-voice(mada veselo za podesavanje patcheva pa mozda i 4 voice dolazi u razmatranje ![]() 3. Moog Modular ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Od tih kojih imam:
Arp 2600 System 100m Andromeda A6 A od onih kojih jos nemam: Minimoog Jupiter 8 Macbeth M5 A od onih koje verovatno nikad necu imat: Club of the knobs - Analogium Buchla 200e Roland System 700
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
...ja sam skroman
![]() 1. Andromeda 2. Minimoog 3. JD 990 4. Dave Smith Evolver ili Virus TI ... i ko sto rekoste, malo je 3 ![]() ...i e4xt ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Uf majku mu samo 3!!!.....
![]() 3 koja nemam a necu ni mati :
![]()
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja bi ga kupio odmah da ga nadjem za neke normalne novce. kad ga nisam uzeo novog za 1500 eur u austriji prosle godine.. koji kreten.
![]() ![]() neuron je digital sint za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Iz jednog prostog razloga sto su tek sada pocele da izlaze na videlo dizajnerske boljke.
Crkavaju interni hardovi na kojima je i ceo sistema Neurona pa samim tim imate jedan jako lep sint za zid. Istini za volju pojavio se image disk ali kolika je uspesnost instalacije novog HD-a najbolje nam moze reci Nemecek ( jedini koji ga ima na ovim prostorima ). Crkavanje enkodera, bilo je jedno vreme da se poruci kit za prvu pomoc ali mislim da toga vise nema... Ma da ne pametujem mnogo http://www.surroundsfx.com/forum/ gerila forum posvecen Neuronu, na kojem se nalaze i tvorci istog (Bernsee nekada Shpreneger - uzo covek prezime od zene).... Jako bih voleo ali je suvise rizicno ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
^ja sam josh skromniji, albino, absynth i massive..
![]() shalim se.. TI, juno 60, Nord Lead2.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Moj neprikosnoveni nr.1 je ELKA SYNTHEX. Obozavam zvuk tog sinta.
Broj 2 bi bio Minimoog. Apsolutno brutalno jak monosint. Pod broj 3 bi mogao biti bilo koji od sljedecih, ne mogu se odluciti: Memorymoog, JD990, Andromeda, Sunsyn, CS80. Od sinteva koje imam, ljestvica izgleda ovako: Po kvaliteti: 1. Access Virus Classic 2. Studio Electronics ATC-X 3. Yamaha EX5 Po subjektivnom "necemu", ne znam ni sam cemu (ono - "znam da je ova bolja po svemu, al ona druga ima petice i plavu kosu"): 1. Novation Supernova 2 2. Studio Electronics ATC-X 3. Absynth U onom threadu sam govorio o 2 dream sinta koja bi se usudio nabaviti, ne u apsolutnim mjerilima, a tu spadaju ATC-x i Andromeda. Last edited by relis; 28-10-2007 at 08:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Od svake grupe po jedan:
Odoh sad sređivat studio.... ih da vidite sobu... sve puno kablovinja... užas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |