|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Izvrsni ste ljudi!
Hvala hrzi, Maxu i vly-u...!! Čeka me duga noć... sad zahvaljujući vama imam više resursa za rad. ![]() Cluster... thanks...javim ti se još jer će trebati još svega... a i da se malo opet vidimo. Jesi "okonopljio" studio do kraja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Khm, khm.... Lou mi je dao ideju... pa odmah da pitam
Ptice kako lete... zvuk krila? Ima li tko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.sounddogs.com/results.asp...bcategoryID=40
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Mozes da ih napravis: 1. Za otkucaje srca ti treba stetoskop i kondenzarac tipa Berindzer b5 ili neki overhead. Prisloni mikrofon na rupicu kontaktnog dela koji naslanjas na grudi ili vec neku arteriju,moze na levu butinu,moze na unutrasnji deo lakta... 2. Za cekic treba da cuknes 2 novcica jedan o drugi pod velikim gainom i kasnije to usporis to zeljenog zvuka... 3. Top je bas bubanj sa gate-verbom... Udisaj snimis...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Tako je Bockie, kreativan pristup,ali se nasoj Aniti verovatno zuri...
Oni ludaci iz marketinskih agencija su trazili svasta (bar od mene) Zbog nekih zahteva sam se valjao od smeha, a zbog drugih hteo da zaplacem...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Projekt "Eho srca" (sve na jednom mjestu) | zoolander | Promocija radova | 15 | 18-10-2009 07:13 AM |
Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA | Strikan | Audio Software | 39 | 09-12-2008 02:34 PM |
Preporuka za samplove. | djale | Audio Software | 13 | 08-12-2004 10:07 PM |
Koje samplove,drum kitove upotrebljavate za specificnu vrstu | samplemaniac | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 06-05-2004 08:07 AM |