|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ja tako imam spojeno na Luni, jer to tamo ide. Efekt se ne ucitava u DAW program nego direktno u softver od kartice. I s obzirom da je routing na CW potpuno otvoren, to se onda da spojiti. Ja imam tako spojene na pultu delayeve i jedan reverb (koji nije neki dobitak al dobro dodje). Stvar funkcionira jbno. Moze se uloziti love u neki jaci DSP reverb za CW (onda zaboravi CW Lunu jer je preslaba!) i to ce jako dobro funkcionirati.
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da moze.
Probali smo RME Mutliface na latenciji 0.7ms sa Nuendom 3. Ukupna latencija kroz ceo sistem na izlazu je bila 2.1 ms. 64 audio kanala . Internim rutiranjem ( kroz Nuendo) ulaznih kanala na kartici mozes insertovati VSS3 pa potom ih poslati na D\A..... Ne vidim razlog zbog cega ne bi radilo, mozda i gresim - ne znam, sve je prilicno jednostavno .
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Poptuno se slazem , s' tim da cu da dodam da je u 90 % situacija sa reverbom , predelay vrlo pozeljan , tako da ako je latencija cak i 10 ms .... smanji predelay na 0 .... i imaces ga na 10 ms .... sasvim ok .....
Kompresori i eq su vec potpuno druga situacija , jer i najmanji latency hoce da npr obrne fazu ili sl ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Inace VSS3 je sigurno isplatljivija kupovina (4/8 stereo reverba) od PCM70 - mono ulaz, a da li je bolja to zavisi od ukusa. U svakom slucaju to su bas totalno razlicite sprave, PCM70 prljav, gust, topao... VSS3 cist, prozracan, realan... RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ali ipak zanimalo me dali si ovisan o Native latenciji od PC/Nuendo - daklem jesi. za kompresore mi nije vazno. ionako soft compresore koristim iskljucivo zbog prakticnosti kad sam vec ITB. ako je signal vanjski audio, recimo u ovakvom scenariju sa analog mikserom, onda ionako radim sa hardverskim kompresorima, OTB mix.. ok, hvala ljudi na informacijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC R6000 vs VSS3 PCo.... | den | Audio Software | 5 | 28-09-2009 08:41 AM |
native reverb najpriblizniji vss3 | liman021 | Audio Software | 13 | 05-09-2009 11:04 AM |
Lexicon pcm91 vs VSS3 | psionic | DSP forum | 11 | 25-05-2008 06:27 PM |
dva midija odjedared | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 11-09-2007 06:01 PM |