|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
OSOBA KOJA NEMA SKOLU I NIKAD NIJE RADILA U STUDIJU za mene je i uvjek ce biti TOTALNI POCETNIK...eto to kao prvo (jer malo je onih koji doma imaju studijo pa odu drugome radit)
drugo da ste vlasnik studija koji radi komercijalno (Skupog ili ne ) pitam se dali bi dozvolili pocetniku da nesto sam radi i sarafi ili kao sto Da bear kaze da ulece di mu nije mjesto ( JER JE NAJCESCE radoznalost jaca od samokontrole i sl) a klijent placa i nema milosti za gluposti...pogotovu na zapadu di je vrijeme novac...mozemo mi tu na balkanu drugacije..i tako smo navikli , ali... mislim da ni tu rookiji ne mogu dat glasa kad se radi... postoji teorija pa praksa... ja cijeli zivot citam manuale...da lakse razumijem sto je za radit i kako.... a uvjerio sam se da obrnuto nevalja jer me dnevno zovu nekoliko puta i pitaju kako nesto napravit a da niko nije pipnuo manuale i ucio!!!!!! zasto me zove????? zato jer ja valjda jedini jos uvjek vjerujem da praksa bolje radi uz znanje teorije i citam a takvi koji me zovu htjeli bi radit u studiju....pa na taj nacin nece nikad!!!!! i trece IMA TALENTIRAIH, osobno ih znam i kako da im dam da odma rade KAD: kazem da u studio dojdu u 10 ujutro oni se cijenkaju na 12..e jebiga I ja volim biti budan do jutra , fukat, svirat, radit i zajebavat se , ali OVO JE OZBILJN POSAO , a neki talentirani ga tako ne dozivljavaju!!!!!!!!!!! zato je nosenje bureka savrseno da steknu radne navike za pocetak!!!!!!! ( PS zna on na koga ja mislim ![]() e da i da se radi ad-hoc sa rookijima u studiju KOME BI TREBALI MANUALI, SAE, PRAKSA...ma bato ovi novi se rode s malom diplomom producenta ![]() Last edited by roginator; 23-09-2007 at 12:20 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moram da pitam | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-04-2005 10:32 AM |
Pitam se ... | cipela | Predlozi i sugestije | 2 | 29-01-2005 10:20 PM |