|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam ni ja. Pricam teoretski sta bi se moglo desiti.
Ukoliko ti je projekat 32 bita FP a konvertor na kartici 24 bita, neko mora konvertovati 32 bita u 24 da bi konvertor na izlazu mogao da procita informaciju i prevede je u analogni signal. Verovatno kartica sama, koristeci CPU konvertuje sve u jezik citljiv izlaznom konvertoru. Opet dobro pitanje. Svi znamo da pri svakoj A/D konverziji nastaje sum kvantizacije, ali da li se isti sum javlja pri promeni bit deptha, tj onda kada je signal vec digitalizovan? Rekao bih da ne, ali evo pretrazih internet i ne nadjoh odgovor na to pitanje. Pretpostavljam da se pri smanjenju bitaze, samo odbacuju bitovi najmanje vaznosti. Mene takodje. Dobra si pitanja postavio, a sve sto imamo su moja nagadjanja ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 19-09-2007 at 03:01 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za Boggy-a - (dithering) | LACKY | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-05-2006 04:23 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |