|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
ma nemoguce.. mora imati predstavnishtvo u bgu.. ako ne to, bar da ga ima na nekom stovarishtu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ja sam pazario azmafon A-20mm,pre nekih 5-6 mes. i izaslo je oko 180-200 EU 60-70 m2,takodje u Kragujevcu.
Nacuo sam za neko predstavnishtvo u Bgu,cini mi se da je u pitanju Smederevski put ili tako nesto ali su cene po njihovoj prici nesto vece u odnosu na KG. Najpametnije je da ih pozives 034/335-380. azma@verat.net Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Pocetkom jula meseca sam kupio azmafon debljine 20 mm na Termodomovom stovaristu u Beogradu na Smederevskom putu br. 12 i platio sam ga 248 dinara po kvadratnom metru.
Cena istog materijala u Azmi u Kragujevcu je 230 dinara iliti 195 dinara + PDV! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
ja sam ih jucer zvao i rekli su mi da postoji predstavnistvo u beogradu al da se ceka i do mjesec dana da se preuzme materijal....
a kaj se tice cijena sad sam neki dan napravio predracun s njima tam u kragujevcu pa evo: azmafon 1090x920X20 cijena po komadu je 2.45 eura azma ad 5 ploce cijena po komadu je 3.75 eura a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
034/335-380
na ovaj telefon se niko ne javlja vec nekoliko dana... ne znam sta se dogadja a trebalo bi da porucim materijal... zvao sam u razna doba (radnog) dana i nista... da li neko zna nesto o tome? poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
zovi na ovaj: 034 364 107, kontakt ti je Zoran Milosavljevic
Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
hvala..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
hvala na telefonu i kontaktu... ja cu moje azma proizvode da porucim ovih dana, cim uradim proracun koliko cega mi treba i tako
![]() inace saznao sam jednu stvar koju do sad nisam znao, to je da postoje obradjene i "sirove" azma ploce... naime mogu da vam prefarbaju ploce u koju ocete boju + moze i neki zavrsni sloj tkanine da se stavi... ta varijanta je malo skuplja od ove "sirove" ali verujem da ako neko zeli da mu studio bude druge boje, sto da ne ![]() inace ne znam one Ivanove ploce jel su sirove ili "obradjene"? cene su kao sto ste rekli, za azmafon 230 din/m2 (sa PDV-om) i azma ploce 142 (obradjene 60x60cm) ili 116 (neobradjene 60x60cm)... eto tamo mi se javila jedna vrlo ljubazna gospodja Svetlana Marijanovic i tako ![]() pozdrav! ocekujem kamion tamo posle ponedeljka kad porucim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
nema problema ![]() a da za Ivanove ploce to su sirove a istina je da ih mozes obraditi dodatno na razne nacine(moj kolega je dao raditi 30mm debela ploce sa vrhovima trokuta(poput siljaka nesto takvo)-znaci sva se roba narucuje telefonom prije nego se proizvede-znaci samo se treba dogovoriti tamo s njima) a kaj se tice bojenja imas dosta tema po ovom forumu na temu bojenja i s kojim bojama obojit tako nesto...ali najbolje je bojenje poludisperzivnim i akrilnim bojama na vodenoj bazi jer su bezazlene i neskodljive... Pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Administrator
|
![]()
Zaboravi Novi Sad. Ovde kod nas (u Novom Sadu) ti Azmafon od 10mm naplate kao onaj u Kragujevcu od 18mm. Pri tom te lazu u lice i kazu da je to 18mm debljina. A Azma AD ploce su 3 puta skuplje u Vojvodini nego u Sumadiji. Za Beograd ne znam.
I da, Azma nema predstavnistvo u Vojvodini, vec neki import-export-sverc-komerc lik prodaje Azmine proizvode. Ja sam isao za Kragujevac, i vise mi se isplatilo da placam prevoz do Kragujevca, nego da u svom gradu kupim Azmu. PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konverzija za razumnu cenu | Color | Computer Hardware | 8 | 02-10-2009 09:22 AM |
Postavljanje azmafona... | phil.milmax | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-02-2009 12:31 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |