|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
Uspeh se danas meri novcanim kontom. Takav uspeh nikako ne znaci i kvalitet. Kad bih te iste strance upitao za Bijelo Dugme, verovatno i na to pitanje ne bi znali odgovor. To nikako ne dovodi u pitanje cinjenicu da je "Bijelo dugme" najpopularnija grupa koja je ikad postojala na ex YU prostorima, sto opet ne mora da znaci da su svirali i najbolju muziku. Materijal bih mu producirao, naravno. Pre svega, da imam bilo kakve veze sa tim poslom, kao sto nemam. Nisam "cistunac" u tom smislu. Ja sam, takodje, "trzisno orijentisan". Ako mogu na ovaj ili onaj nacin da naplatim valjano, a da me ne boli glava. 15-ak godina sam "muzicki p(l)acenik" i ispunjavam tudje muzicke zelje. Ja nisam neko u koga se svojevremeno zaklinjalo pola ondasnje Jugoslavije. I usput, imam kompletnu diskografiju grupe "Bijelo Dugme" i samo iznosim svoje misljenje u ovoj diskusiji! Pozdrav! Last edited by sasa.ivkovic; 07-09-2007 at 04:00 AM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|