|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ja sam pazario azmafon A-20mm,pre nekih 5-6 mes. i izaslo je oko 180-200 EU 60-70 m2,takodje u Kragujevcu.
Nacuo sam za neko predstavnishtvo u Bgu,cini mi se da je u pitanju Smederevski put ili tako nesto ali su cene po njihovoj prici nesto vece u odnosu na KG. Najpametnije je da ih pozives 034/335-380. azma@verat.net Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pocetkom jula meseca sam kupio azmafon debljine 20 mm na Termodomovom stovaristu u Beogradu na Smederevskom putu br. 12 i platio sam ga 248 dinara po kvadratnom metru.
Cena istog materijala u Azmi u Kragujevcu je 230 dinara iliti 195 dinara + PDV! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ja sam ih jucer zvao i rekli su mi da postoji predstavnistvo u beogradu al da se ceka i do mjesec dana da se preuzme materijal....
a kaj se tice cijena sad sam neki dan napravio predracun s njima tam u kragujevcu pa evo: azmafon 1090x920X20 cijena po komadu je 2.45 eura azma ad 5 ploce cijena po komadu je 3.75 eura a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Zaboravi Novi Sad. Ovde kod nas (u Novom Sadu) ti Azmafon od 10mm naplate kao onaj u Kragujevcu od 18mm. Pri tom te lazu u lice i kazu da je to 18mm debljina. A Azma AD ploce su 3 puta skuplje u Vojvodini nego u Sumadiji. Za Beograd ne znam.
I da, Azma nema predstavnistvo u Vojvodini, vec neki import-export-sverc-komerc lik prodaje Azmine proizvode. Ja sam isao za Kragujevac, i vise mi se isplatilo da placam prevoz do Kragujevca, nego da u svom gradu kupim Azmu. PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz!
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]()
da to sam i ja zakljucio(za prevoz i cijene)...a za materijal se slazem(ima ga moj prijatelj u studiu(azmafon i azma ad 5 ploce u kombinaciji sa mineralnom vunom do zida i pa z-foam 24 panel(to su one ploce u sta imaju trokutaste siljke) i to izvrsno radi! ja sam odusevljen!
Quote:
![]() ![]() da i sigurno nekog zanima kolko su stajali radovi iz pocetka sa betonskom konstrukcijom,dozlove i sranja ![]() Pozz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ajd kad se vec dovatismo teme.. jel ima neko ideju kako on tacno akusticki deluje? koji mu je opseg dejstva? znam da to ide sa debljinom, ali ima li neko precizne podatke o tome koliko tacno treba za koju zeljenu reakciju..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
imash na www.azma.co.yu neku vrstu grafikona.. mali je i ruzan, ali moze malo da ti pomogne..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
034/335-380
na ovaj telefon se niko ne javlja vec nekoliko dana... ne znam sta se dogadja a trebalo bi da porucim materijal... zvao sam u razna doba (radnog) dana i nista... da li neko zna nesto o tome? poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
zovi na ovaj: 034 364 107, kontakt ti je Zoran Milosavljevic
Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
hvala..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konverzija za razumnu cenu | Color | Computer Hardware | 8 | 02-10-2009 09:22 AM |
Postavljanje azmafona... | phil.milmax | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-02-2009 12:31 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |