|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Ivan Lekic
|
![]()
auuu sta sam ja propustio .. secam se Maxe da si mi poslao link ali ja nisam ni gledao! Nisi mi rekao OBAVEZNO pogledaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Senior Member
|
![]()
Nesto mi je stvarno cudno sa ovim ITB mixevima ...bar bi Logic i Nuendo trebali fazno da se poniste....+ ovaj prostor koji na PT HD dominira.
Pa nemoguce da su samo traku sa reverbom Nuendo i Logic toliko zamaskirali .... |
![]() |
![]() |
#193 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
RM |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Pro Member
|
![]()
Ma dajte ljudi ..... nemojte se smarati ..... da je to tako prstali bi svi forumi , a svi programeri bi izgubili posao ...... a i jako brzo bi se pojavile sabirnice koje " imitiraju " npr Neve sabir .... tako sto pojacaju ili utisaju reverbe ... ili pomeraju klavire po panorami
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
#197 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
#198 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Trenutno mi je jedan PT HD pri ruci....moram da proverim da li ce da se ponisti sa Nuendom. |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Senior Member
|
![]()
Kao sto sam i mislio...nesto opasno ne stima kod ovog ITB sabiranja...danas sam uradio jedan summing na PT HD-u i Nuendu....16 stereo kanala....
i konacan skor je da su sabiranja identicna...sa okretanjem faza na jednom od njih , rezultat je potpuna tisina. Mogu da se kladim da bi se isto desilo i da je Logic ili PT Le u pitanju. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |