|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a pogotovo ne sa 20 kanala @ 96 kHz ja se na fw400 ne usudim koristiti ni disk sa firefaceom na istoj sabirnici... Quote:
postojao je problem sa sp2 koji bi spustio brzinu fw800 na 100 mbita (protokol inace ne poznaje smjer snimanja ili playbacka) no treba samo zakrpu (i to prilicno staru...) staviti i sve pet... http://support.microsoft.com/kb/885222/en-us
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Stavila sam karticu i multiface i probala snimati i super jee! Ima puno opcija za rooting, jo? moram pročitati manual da sku?im sve opcije.
Uglavnom, super, mrak!! ![]() Jedino je sad pitanje.. kako staviti reverb da ga moja back pjevačica slu?a, ali da ne snimamo s njim? Lako je to bilo s Lunom.... navikla sam se na par tih nekih trikova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ovako na prvu loptu, ne bi trebalo da bude problem da joj jednostavno upalis reverb na kanalu slusanja u Nuendu.. ne bi trebalo da ga usnimava, jer nuendo usnimava samo na input kartice, a tu se reverb nece javiti osim ukoliko se bas ne potrudis..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Rasteretis project, smanjis latenciju, insertujes reverb na kanal, ukljucis direct monitoring na kanalu.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ako koristis hardware reverb, u Multiface mixer-u podesis na koje outpute zelis da ti ide signal sa inputa, nema ogranicenja (mozda ce ti biti lakse da ukapiras njegov interni routing ako pritisnes "x" , ili View->Matrix)...
A, da - ja u "Logic"-u iskljucim opciju "Software monitoring"... ne znam da li to funkcionise isto i u ostalim programima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Malo da odem u offtopic..
![]() Pitanje za Ogija i ostale Logic majstore: U 5.5.1 verziji kada snimam midi u matrix editoru mi se note sa timelineom ne produzavaju nego izgledaju kao sesnaestine a kada zavrsim recording,onda midi izgleda normalno ![]() Evo slika da razjasnim http://img161.imageshack.us/img161/1...cordingwv6.jpg http://img161.imageshack.us/img161/3...dingoffxy8.jpg Kako da mi midi koji se snima izgleda normalno ?(kao kod ostalih sekvencera) Last edited by milos; 20-08-2007 at 05:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
OFF TOPIC 2
OGI!! Jako zanimljiv web site!! I odlična je flash animacija s tvojim fotkama. Ti to ima? dreadlockse? MRAK! Super.. Kasnije ću poslu?ati glazbu... ba? me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam da li je pristojno da odgovorim ovde - da ne preteramo sa off topic-ima...
@Anita : Hvala na komplimentima... ![]() @Milos : Nemam pojma zasto je to tako... nikada mi nije bio otvoren Matrix Editor dok snimam, ali sam upravo probao - isto se ponasa i u verziji 7.2.3, ocigledno je namerno-nije "bug"...moguce da je ideja da program ne "trosi" resurse na grafiku u "real-time"-u jer "ne zna sta ga ceka", a kad iskljucis snimanje, prikaze sliku kako treba...mozda je TU tajna Logic-ovog tajminga? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Kao sto Ogi rece, u LOGICu je to veoma prosto, i cak, moze se izvesti na vise nacina, narocito kada se u reverb salje sa senda, a ne insertom, a sto se firewirea 800 tice (ja opet, k'o baba o ustipcima) na MACu to ide veoma glatko, 2 komada FW 800 vezanih na FireWire 800 ulaz FW 800 kablom, rade k'o jedan bez ikakvih problema, ali na MACu kao sto rekoh...(izvinjavam zbog pominjanja doticnog)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta mislite o ovoj ponudi? | Winnetou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 12-05-2008 05:31 PM |
?to mislite o ovoj kombinaciji? | Tomislav | Computer Hardware | 1 | 07-09-2006 03:48 PM |