|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
SRECNO!!! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Naime, ja sam odavno zavrsio sa ciscenjem magnetnih glava uspesno. :P Obe glave sam proverio preko mikrofonskog ulaza na zvucnoj kartici, jer sami gramofoni jos uvek nisu kompletno zavrseni (generalna). Sto se tice iglice sa muzickog stuba, uspeo sam bez ikakvih problema da skinem WD sa nje koristeci samo cetkicu i alkohol (nisam verovao da ga je onako brzo skinuo). Sad samo cekam da mi Dejankuki ukoliko bude mogao posalje sliku gornje ploce, jer ne znam gde vezujem zice elektromotora gramofona, a nemam shemu, pa prelazim na sklapanje. (jbg, kad sam kao klinac bio radoznao i otvarao stub, a pritom nisam belezio sta je gde povezano)
![]() Sto se tice starog RIZ EG-4 gramofona iz 1960.-te, njemu sam sredio kompletnu mehaniku i ubacio jedan dodatni kabl za izlaz, jer stari nisam hteo da diram, a moram da se prilagodim novijim tehnologijama ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lampaska Glava? | Milanche_show | Gitarska Produkcija | 15 | 24-06-2008 05:20 PM |