|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni se dopada kako zvuci A snimak jer volim jasan bas.
|
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
Evo, da se ukljucim...jope
Ima malo nejasnoca u testu..... fali kanal klavira u G, reverb na saxu, i ne samo na njemu, u A cudan brum u B.. Test C mi cudno zvuci, veliko, lepo, a opet sa nekim reverbima koji ne postoje u ostalim mixevima..... da li je sve posledica kvaliteta sume, ili ...... Evo, bicu do sad najhrabriji i istipovati-istripovati ![]() ![]() Tip 1 Mozda su analogne sume C E i H, zbog slicnosti sa reverbima, ali brum na B me navodi da je to neka analogna suma zbog toga tip2: C - Neve (meni se uz E najvise svidja) E i B - SPl ili Kovinic (kao da je limiter malo pipkao) D i F - su mi skoro identicni, nekako uzani, sa manjom dinamikom od ostalih - Kom Cubase kom PT LE H - dobar, fin...neka bude PT HD (mada mi je malo limitiraniji......) A- dedukciom ostao za Logic, mada ne znm sto je ovako presushen G onaj r....., kontam da je Buzge nov u njemu pa zagubio kanale.... Hrabroo.....aj' sad vi
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 09-08-2007 at 08:39 PM. |
![]() |
![]() |
#53 |
SuperModerator
|
![]()
hrabro hrabro, OFF-u rakija u bufet rumski za hrabrost
![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Nisam uspio sve skinuti. Od a do f samo. Puko mi net,sad sam na mobu.
A mi najtoplije zvuci,najljepse. Konkretan u niskim...nesto analogno? Neve? Bio mi C najljepsi na prvo slusanje,zbog reverba koji se fino cuje,tomova koji su odlicni i sterea koji je sirok. B je najlosiji,muljav i ne kontam sto zuji? D i F su slicni i lijepo rade... E je Nuendo? Ne svidja mi se kako se cuje reverb..
#55 |
Member
|
![]()
Ako sam puno lupao,to nije sto sam gluv,nego sam mamuran cijeli dan
![]()
#56 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav,
Ima li jos zainteresovanih da nesto napisu, ili da objavljujemo imena fajlova? ![]() pozdrav bogi
#58 |
Pro Member
|
![]()
Meni sem toga sto je svaki mix razlicit, neke preterane razlike u kvalitetu zvuka i nema ...
Negde je bas otisao vise u stranu, negde je klavir levo, negde desno, negde ga nema, na glasu je na jednoj otpanjen reverb, na drugima se reverb ne cuje ... previse me zbunjuju razlicitosti mikseva da bih mogao obratiti paznju na kvalitet zvuka tj. sabiranja ...
#59 |
Moderator
|
![]()
skidam...mada nije bitno šta ću napisati...objavljujte...
btw...trebali ste možda ubaciti i masteracustics sabirnicu od gospode iz digital cave-a...mada sam video da oni rade uporedni test sa drugim hardverskim sabirnicama..
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 13-08-2007 at 04:41 PM. |
![]() |
![]() |
#60 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Mislim da je ubaceno sve sto je bilo "pod rukom"... ovo je bio korisnicki test... dosta entuzijazma, i neka kolicina opreme/software pod rukom, dobra volja... pauze za dorucak.... i eto testa... korisnik za korisnike ![]() Ceo test NIJE, koliko shvatam, imao za cilj da "dokaze" da je Neve "najbolji", nego da se uoce razlike, i u kvantitetu i u kvalitetu... odnosno, sta se moze konkretno ocekivati od koje sabirnice... barem u ovim uslovima i sa ovim materijalom sa kojim su sada testirane... te ako postoji "najbolja", onda da se vidi da li se te razlike koje ona napravi, konkretnom korisniku isplate ili ne... prakticno... ako se ulaze veci novac... da se barem CUJE u sta se ulaze! Od vas, clanova Rumskog, najvise zavisi da li ce i dalje biti ovakvih testova, koji ne dokazuju NISTA, nego sluze samo da covek, koji nema mogucnosti da sve ovo proba, moze da skapira na koju stranu sve to ide... a da pri tom ne mora samo da gleda slike po netu, cita reklame, i slusa price... ili ne daj Boze, kupi pa se mozda razocara... Znam da nije idealno, ali sam siguran da je bilo najbolje sto se moglo... pozdrav bogi p.s. Ostavljam kolezi Buzgetu da objavi imena fajlova, kad bude hteo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |