|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
MCI Master
|
![]()
@ Sumanut
..sto mislis koliko sam potrosio na ovaj sport.... 500 sati rada minimum i jos uvijek sam u dobitku jer imam pult i par somova eura od njega u lisnici..... nije me kostao NISTA i jos sam profitirao...za jedno mjesec dana ce na mom webu biti sve lijepo objasnjeno... Da mozda sam idiot i trebo odustati od mozda najboljeg pulta u analognoj domeni...nije on natrpan kompresorima, automatizacijom i ostalo ali ima ono sto svi sanjamo SOUND moj san se ostvario... inace koliko vrijedi moj pult...zadnji je prodan u Irskoj za 22900 eura.....a nije bio sredjivan 20 godina mene moj nis ne kosta osim vremena , rada , i zivaca kojih svi danas imamo malo... oprosti ali me iritiraju usporedbe....... ja imam para da kupim sto god hocu...ali odlucio sam na ovaj pult....i prvi puta u zivotu mogu reci da si mogu priustit sto volim BTW imam ponudu da sada svog MCI zamjenim u njemackoj za 64 kanala Euphonixa CTS2000 ...NEDAM MCInebih ga dao ni za niva ni za SSLa ni u ludilu!!!!! Last edited by roginator; 29-07-2007 at 10:01 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
malo glupo pitanje,ali... | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-10-2007 08:52 AM |