|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Rhino
Ako ti nije frka da pricekas jedno 10 dana da se uigram jos nisam ni priklucijo poslacu ti suvi snimak daj mi posalji na pm tvoj msn,icq ili skype da bi ti mogao poslati kada zavrsim. Samo jednom zelim da ti kazem ja sam platijo preko veze 600 evra NOVO sa digitalni Modul iz nemacke nisam mogao da nadjem polovan niti nov u austriju sve su pokupili normalno kosta 650 nov polovan se prodaje u ebay oko 400 evra sada neznam kakva ti je ponuda ali neces da pogresis nikako ako uzmes ovo jel jako tesko da se nabavi kao prvo kao drugo sam se informiro u nemacku kod 6 ljudi sta bi bilo najbolje da kupim za te paare svi su mi rekli to ali bi ti naravno preporucijo sa Digital Modul ako ga nema nema veze uzmi ga ipak mozes da dogradis. Pozdrav brate
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |