Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-06-2007, 07:00 PM   #1
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Betty Boop - Sama

Koji ti je ovo bubanj?

Fino je, klinke uopste nisu toliko nesigurne kao sto sam ocekivao iz prvih postova. Ja licno ne volim ovu 'Roda style' farbu vokala, ali to su vec ukusi...
Old 27-06-2007, 07:42 PM   #2
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Betty Boop - Sama

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Koji ti je ovo bubanj?
BFD

Quote:
Fino je, klinke uopste nisu toliko nesigurne kao sto sam ocekivao iz prvih postova.
One ni najmanje nisu nesigurne. Barem ne u stavu. Na izvedbi radimo intenzivno, ali to ce da dodje na svoje mesto. One su jako mlade i neiskusne jos uvek, ali imaju ono sto 98% izvodjaca u nas nema. IDENTITET i PETLJU. Jako dobro osecaju stvari i nije ima frka da se prepuste tom osecaju, a da zanemare predrasude (jer ih i nemaju). Na svakoj pesmi daju 110% sebe i redovno poginu. Tara (neko rece "grublji glas") je snimala ovu pesmu i brisala suze. Ni samoj joj nije bilo jasno, ali kako zapeva, tako krenu suze...
To mi se nije desavalo ni sa kim drugim.
Posle takvog iskustva, nisu mi bitni ni herci ni odnosi, vec samo da uzivam u bavljenju muzikom. Sa njima to definitivno mogu. Takodje, nije mi ni bitno koja je "ciljna grupa" u pitanju. Klinci slusaju Grand. Pa sta? Slusaju ono sto im je na dohvat ruke. Slusace i drugo, ako im se ponudi. Problem kod nas je sto druge ponude i nema.
Nisam rekao da nemamo ozbiljne planove, vec da nas to ne zanima u smislu bavljenja muzikom i pisanja pesama. Stavise, planovi su nam vrlo ozbiljni, ali nisu uslovljeni stanjem na muzickom trzistu. Ako to ne izadje ovde, izaci ce u inostranstvu, nije bitno, nesto cemo da smislimo, ali ce verovatno i ovde da izadje, tacnije, vec bi i izaslo da imamo gotovu plocu. Sad smo na pola, pa cemo videti.

Quote:
Ja licno ne volim ovu 'Roda style' farbu vokala, ali to su vec ukusi...
Ti si stari Akg-ovac....

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules