|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MCI Master
|
@ don : dam ti ga za 400 eura i na duze...pa samo idioti posude Sint, Zenu i ribicki stap
kod ove tri stavke ili nosi zauvjek ili ne diraj@ babic ma kaj bi ja to zbog tebe jupitera uzimam jer nema vise sto da kupim a da mi se svidja....jedino sto sam stvarno uzeo a ti si mi pustio par mrak demoa je PROPHET 5 rev2....Hvala (BTW jos brisem kiselinu koju si ostavio na mom rev 3) @ babic : ma ode EMT ..jp je na putu u dezelu u Brezice!!!!!!! @*don...pa jedino ti mjeris razliku u sintevima u %%%%%% recimo PPG 2,2 je 10 % plaviji od plavog SH 101 i 2 posto plaviji od JP 8000@ alavuk: siel orch 1 : ocekuj probleme ...analogan je @ rogina : koga boga se zivciras jos puno oni moraju nabavit da te stignu... @ babic : daj vise kava neda mi se pricat s monitorom Last edited by roginator; 20-06-2007 at 03:56 PM. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
mod?rateur analogue
|
Quote:
ko ovi moji prijatelji amerikanci na forumima.. pa nije sve u "imanju".. svi listaju stalno sto se ima..niko nista ne radi.. ![]() (u prevodu, svi pokazuju koliki im je, a niko ne j*be )ajde kad si in town javi ja sam uglavnom free ovih dana, jos imam za obavit par stvari - lim sredit na bembi, i odo dole na moreno..
Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 04:51 PM. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Nego ostavimo se mi ove priče... Ajde fino kamera u ruku i da napokon vidimo taj studio. Nemoj nas tu držat u neizvjesnosti. Ja umirem od želje da to vidim. Znam da negdje izgleda pre jebeno, ali koliko god se ja to trudio zamišljati, ne pomaže. Daj više slike! NA KOLJENIMA MOLIM !!!! Last edited by Don Solaris; 20-06-2007 at 04:53 PM. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
MCI Master
|
polako....radi se ...pri kraju je sve...public open 1.9.
a za ekipu s rumskog slike prije.... kamera ne moze....nije ovo muzej nego studio..imate muzej 160 km od zagreba..eboardmuseum.at mr ,Gert Prix
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
MCI Master
|
2000007
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Ajde ba? se veselim da napokon studio bude gotov i da krenu snimanja!!
![]() Zaboravio sam pitati, kako će se studio zvati? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
MCI Master
|
ima ime vec 10 godina i snimljeno je puuuno stvati ali u starom izdanju studia..
SYNTHETIC ART'S STUDIO |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|