|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
mod?rateur analogue
|
![]()
@shitbox
hmmm pa sto ne mozes na micromodularu da "naredis" da ne jump-a dok mu ne predjes memoriranu vrijednost? mislim kako ti kontroler moze "znati" koje su ti vrijednosti spremljene u sdelektiranom presetu u micromodularu.. nemoze nikako. to je naopacke. npr. na andromedi imas dva moda rada za panel, "jump" i "pick-up"(taj koji ti hoces). i kad je kontroliram preko midija, ako je ona u pick-up modu, to radi. daklem bez obzira odkud dolazi kontrola - ali ponavljam to se ne odlucuje na kontroleru, vec na spravi koja prima podatke. cuo sam za emu da ima jeftine tipke (mislim to je creative). medjutim jeftin je i ima zone (split itd).. sto je doro za svirke. ovako napamet SL je najbolji. ima zone/split.. sysex string editing, pa moze da programira i stare sinteve tipa matrix1000 ili jx8p. ![]() AXIOM ima malo preseta, imam dojam da nije napravljen toliko za uzivo, vec za doma za VST insturmente. pun k kontrola, ali preseta, numeric gumbi za program change, zona - nista. EDIROL ne poznam, ali tipke na Novationu i Axiomu su sigurno bolje. e i Dusane, i uzmi se obavezno nesto od 3 oktave. bit ce ti tijesno prije il kasnije. sviro sma sad ovu gazu sa pirjateljevim evolution 2 oktave.. ma to je smijurija,, nemos da prdnes s time. Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 11:52 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |