|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
@*alavuk : TKO??
@ don : pajdo ajmo malo lakse....biti na 40 % moogo basu nije ni priblizno ( to je kao da organ usporedjujes s moogom) ....a i dalje stojim iza tvrdnje za 106...i 60... znam za elektro servis vec 3 godina...ali ja vozim Kentona!!! jos imas puno za ucit..najdi skrivene presete na junu 60 ...za treci chorus ti pise u manualu .....(treba citat na wc-u) jao don kaj bum s tobom....dobar si decko samo ... ![]() polako s komparacijama dok nemas doma 40 sinteva pa onda i sam znas ali ( ali pravih analognih pila) Junci su trenutno najjeftinijei i najlosije kante u mom arsenalu ![]() ![]() ![]() i uskoro idu jedan 60 i jedan 106.... DOLAZI JUPITER 8...mada mi to nije spica ali ocu ga imat jer ima lijepi zvuk pise u mom potpisu kaj mene pali |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
svi vi ! ti , cluster, don ... :]]]]]
nego sta da ocekujem od siel orchestra 1 ???? :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
@ don : dam ti ga za 400 eura i na duze...pa samo idioti posude Sint, Zenu i ribicki stap
![]() ![]() ![]() ![]() @ babic ma kaj bi ja to zbog tebe ![]() ![]() ![]() ![]() @ babic : ma ode EMT ..jp je na putu u dezelu u Brezice!!!!!!! @*don...pa jedino ti mjeris razliku u sintevima u %%%%%% ![]() ![]() @ alavuk: siel orch 1 : ocekuj probleme ...analogan je @ rogina : koga boga se zivciras jos puno oni moraju nabavit da te stignu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ babic : daj vise kava neda mi se pricat s monitorom Last edited by roginator; 20-06-2007 at 02:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ko ovi moji prijatelji amerikanci na forumima.. pa nije sve u "imanju".. svi listaju stalno sto se ima..niko nista ne radi.. ![]() ![]() ![]() ajde kad si in town javi ja sam uglavnom free ovih dana, jos imam za obavit par stvari - lim sredit na bembi, i odo dole na moreno.. ![]() Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 03:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nego ostavimo se mi ove priče... Ajde fino kamera u ruku i da napokon vidimo taj studio. Nemoj nas tu držat u neizvjesnosti. Ja umirem od želje da to vidim. Znam da negdje izgleda pre jebeno, ali koliko god se ja to trudio zamišljati, ne pomaže. Daj više slike! NA KOLJENIMA MOLIM !!!! Last edited by Don Solaris; 20-06-2007 at 03:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
polako....radi se ...pri kraju je sve...public open 1.9.
a za ekipu s rumskog slike prije.... kamera ne moze....nije ovo muzej nego studio..imate muzej 160 km od zagreba..eboardmuseum.at mr ,Gert Prix ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MCI Master