|
|||||||
| Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
ma covece shvati da su dj-evi jeftiniji nego neki live act tj band bilo koje muzicke orijentacije , a i sami bendovi su relativno krivi sto drze neku cenu , razumem ja vreme kvalitet i sve ali posto je trziste postalo zagusujuce , mora se napraviti "kompromis" izmedju svoje zelje na pocetku karijere za probijanjem i zelje konzumenata pogotovu sad kad je i u svetu sve poseljaceno , mainstream je sad fantazija (mislim na yu mainstream scenu 80-ih tj sam taj duh ) bilo gde a ne kod nas gde zivimo u rupi ...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
^pa pazi, nema shta da se ne slozzim.. to sam i sam rekao u postu.. oni su ti koji su sjebali celu prichu sa tim "put ur handz up" / "move ur body" / "ive just fucked the DJ" sranjima.. ali da nije toga shto se desilo, ne bi bilo gomile dobre muzike.. a meni, iskreno, nije bitno da li ta muzika mozze da se izvede na sceni (da li kompozitori mogu da je odsviraju ili ce je samo pustiti iz Ableton Live!-a), vec da li je ta muzika dobra ili losha.. a ovo shto se pushtanja iz Seq-a tiche, jbg.. kompromis.. ako vec nemash za muzichare i dobru opremu (iliti orkestraciju i dirigenta u ono vreme) shta fali da se na ovaj nachin predstavish? ionako si ti to sve sam smislio.. bitan je osecaj.. doshla je buducnost, jbg.. i vintage producenti bi trebalo da se pomire sa time..
shta ne valja?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
ne nisi me skapirao , nemam ja nista protiv dj kulture , nego su postali precenjeni i tamo ima svakavih budala pa se jos istripuju da mogu da prave muziku , ja i dan danas ne mogu da objasnim jednom drugaru da znaciti biti dobar dj ne znaci automatski biti i dobar producent , retki su (garnier,sister bliss , miss djax,umek,adam beyer,dave clarke mada je vise odlican remixer ali ne sme se zaboraviti red 1 2 3 , sven vath , itd ... ) ti ljudi su sada stari imaju 40 i preko godina , ja ne vidim u danasnjoj elektro/tehno/klupskoj sceni generalno nekog novog koji me inspirise, e sad kontra primer evo dj hell je super dj ali nije neki producent tj osrednji ali je odlican remixer (p. diddy & kelis - let's get il !!!!! ) ... znaci nema pravila ali ti mtv mash upovi su uzeli danak ... sad se liebing pravda sto koristi ableton i sl. , nemam nista protiv tehnologije posto je i sam izuzetno koristim nego je ljudi shvataju zdravo za gotovo i tu lezi taj problem buducnosti audio tehnike i cele muzicke industrije generalno ...
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
totalno besmislena konverzacija.....
|
|