|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Zanima me da li neko koristi i kakva su iskustva sa novim DirectX 10 za XP. Na netu naazim informacije o 10-ki kao veliko poboljsanje za grafiku, a sta je sa audio poboljsanjem? Ima li ga...ili je 9c idalje dovoljno dobar.
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
directx nema direktne veze sa programima za obradu zvuka, tako da ne treba ocekivati bilo kakva poboljsanja. On je pre svega pravljen za multimedijalne sadrzaje, igrice...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
DirectX 10 i nije radjen da radi na Xp-u vec na Visti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
postoji fora da se potera i na xp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Au, kako li ce sada Majkrosoft da zaradjuje lovu na igracima
![]()
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
@ Kejkz
Znam i svestan sam toga, da je DX pravljen uglavnom za grafiku. Ali... rekoh mozda ima neka poboljsanja i za audio, odnosno za MIDI dzidza-midze. Sirovi audio i dalje u najvecoj meri zavisi od zvucne i drajvera... i t. d. a ne od DX-a. Zar ne? @ Haksli & Lesha Vec su se pojavile verzije DX10 za XP, pa rekoh da pitam. 2nd @ Kejkz Uuu, sto se zabrinuh. ![]() ![]() ![]() ![]() U svakom slucaju hvala na razjasnjavanju dileme. Ostajem ja pri XPMCE on mi apsolutno odgovara.
![]() |
#9 | ||
banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
A za majkrosoft sam se toliko potresao da ne znam kako cu da spavam. Kada sam skoro procitao u SK da nameravaju da tuze opensource programere u vezi "svojih" patenata, posebno sam se zabrinuo, kako su samo smeli da ih potkradaju, pa oni su smislili sve najbolje stvari koje se danas koriste na kompjuterima. Ajde tu i tamo su ukrali ponesto, nesto su malo patentirali kao svoje sto nisu oni programirali, ali boze moj, sta je tu je, tezak je ovaj zivot....
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Evo malko uopsteno o "patentima" (izvin'te za banner, ali mi se mnogo dopao ![]() ![]() pozdrav bogi p.s. ako smeta banner... brisite ga...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steinberg Direct Monitoring?! | kravadinka | Audio Software | 7 | 17-12-2007 09:32 PM |
Cubase sx4 > direct-x ? | DrumstickBass | Audio Software | 12 | 07-06-2007 11:20 AM |
Asio direct driver | Mogli | Audio Software | 11 | 10-02-2005 05:51 PM |