|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#12 |
MCI Master
|
![]()
da....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MCI Master
|
![]()
hey Boggy...
napravio sam liste krojenja za rezanje racka..... s obzirom da cu sve farbati....jeli bolji medijapan 28mm ili panel ploce debljine 25mm?????? BTW..ugradio sam altec-e 904-8a u zid...!!!!! novi recon kitovi i HF dijafragme |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ovako, koliko su mene informisali, da bi medijapan mogao DIREKTNO dobro izlakirati, moras imati neku osnovnu boju kao podlogu nanesenu (ne znam koju) i preko toga mozes samo poliuretanski lak (!)... tako mi barem ovde pricaju! Problem je sto na medijapanu bilo koja boja nije postojana... valjda zbog sastojaka od kojih se pravi medijapan (vezivo-lepak u njemu)... da budem iskren... nisam proveravao ovu informaciju... sve sto smo od medijapana lakirali bilo je po postupku i tehnologiji koju je birao izvodjac... nismo se pravili "pametni" Ako imas panel ploce koje imaju LEP presek kada iseces plocu (to ne znas dok ne iseces... nazalost... da nema rupa i pukotina recimo,... da su sve letve u panel ploci ok... itd)... mozda bi mogao direktno bajc kao onaj tvoj MiniMoog... pa obican lak... ako ne... onda moras da furniras a to komplikuje posao... itd... Sto se tice zavrsne obrade, ako gledamo medijapan... uverili su me da je svejedno da li cu medijapan lakirati "direktno" (osnova + poliuretan) ili cu ga furnirati najjeftinijim furnirom pa standardni lak za drvo i dobro... neki bajc izmedju ![]() Sto se tice cvrstine i kvaliteta, sigurno je panel ploca plemenitiji i cvrsci materijal od medijapana (pogotovo za srafove)... kod medijapana mi se jedino svidja sto ne varira po debljini... "ne voli" srafove preterano, mada dosta dobro moze da se spaja keksovanjem ili drvenim cepovima pa lepak... Quote:
![]() ![]() ![]() YESSS!!! ![]() Daj neku sliku, ako imas!!! ![]() Cuvaj se bassova u soffit mount... dosta se pojacaju... nekoliko decibela... :o pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#15 |
MCI Master
|
![]()
moram po aparat pa cu slikat 904 8a
inace frisko su rekonirani i nove HF membrane..imam feeling da su malo ne kalibrirani..ne usvirani... bass mi je malo slab a visoki jak za 10 % no to nije strasno nasao sam na netu neku modifikaciju za skrenicu jer su stare 904 imale skretnicu od 604 ,a postoji i razlika...pa nesto s blokovima nije stimalo ..ali inace su 904 BOMBE.. super zvuce generalno bolje od bilo kojeg zvucnika do 5000Eura... no to je moje misljenje.... D |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
ako stignes postuj koju fotku rack-a..
bas me zanima kako si napravio .. poz..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napraviti SABIRNICU | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 85 | 20-02-2012 11:52 PM |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Solina eBay - kako treba napraviti fotku sinta da se proda za vi?e para.... | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 02-12-2008 09:29 AM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |