| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  05-06-2007, 12:37 AM | #1 | |
| Senior Member Join Date: Jun 2005 
				 |  Re: Djogani - aranzmani/produkcija Quote: 
   | |
|   |   | 
|  05-06-2007, 10:31 AM | #2 | 
| Member Join Date: May 2007 
				 |  Re: Djogani - aranzmani/produkcija 

Bilo kako bilo, ali stoji da je recimo "Na silu" jos tada bilo ipak nesto novo, tu pjesma rado jos i danas upalim a da to nedjeluje "zastareno", to pogotovo vazi za "Nevidljiva". Pored toga te stvari su uspjesne, netreba zaboraviti da to nije lako postici. A pitanja tipa, dali se to moglo jos bolje napraviti, sto je plitak teskt itd., malo su mi cudna. Generalno, unazad moglo je se uvjek bolje napraviti a sto se tice teksta u - nazovimo ga dance zanr-u - pa sta se tu treba da pjeva. Mislite li da je to stvarno pravo mjesto da se pocne kritizovati socijalno stanje drustva itd. ! Pretjerano ali nadam se da razumijete sta hocu da kazem. Sve dosad pomenute pjesme nisu slucajno navedene, one su hitovi na cjelom podrucju bivse Jugoslavije. Licno smatram, da su zasluzeno hitovi, aranzmani su tada vec bili - a pogotovo uporedjeno sa konkurencijom - daleko unapred!
		 | 
|   |   | 
|  05-06-2007, 09:51 PM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Olimp,Greece,EU 

Vecina njihovih stvari su mi apsolutne bulje i jedina koju cijenim je "Sama". Da li ste to vi radili a ako jeste meni se svidja bass linija i zanima me da li je "ziva" posto tako zvuci. Takodje mi je OK balada "Sav moj bol"(mislim da se tako zove). Tekstovi uglavnom nisu za pricu("Idemo na Mars" itd.). 
				__________________ "Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." | 
|   |   | 
|  05-06-2007, 10:20 PM | #4 | |
| Pro Member Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
 SAMA je jedna umerena pesma, lakih nota, ali skroz opustena, i pritom je jako dobro prosla! To je to... Sa pesmom IDEMO NA MARS nemamo nikakve veze, obzirom da sam u vreme kad je radjena imao tacno 14 godina! To je radio Kobac. Pozdrav. | |
|   |   | 
|  06-06-2007, 09:23 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Balkan 

ocigledno je da se forum oglusio od moje konstatacije... opet ostajem pri svom, mislim da je kradja to sto se radi. opet dolazi do kolizije  jer je klijent uvijek u pravu pa cu ovo pitanje da zavucem u cose i nikad vise da ga postavim...  pozdrav Last edited by Danny Lou; 06-06-2007 at 09:25 PM. | 
|   |   | 
|  06-12-2007, 10:16 PM | #6 | ||
| Member Join Date: Dec 2006 Location: Paris - France 
 Quote: 

__________________  Bistriji il' tuplji covek biva kad...    | ||
|   |   | 
|  13-02-2008, 11:48 AM | #7 | 
| Member Join Date: Nov 2006 

Jbg zanimljivo da ti svi ljudi koji su ranije radili kod Mileta bassa i Save Bojica u Juznom mother fuckin' vetru i kod legendarnog Fute Radulovica i Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm   )kao sto su Dara,mile i jos puno ljudi...chudno je to da kasnije pesme se vise u opste ne slushaju toliko dugo,evo recimo futa je radio KOSAVA SA DUNAVA koji se i danas slusha i ono Ja necu da ga vidim od dare,to dosta ljudi pamte,o dzeju da ne govorim,a sto se tice JuVe-a recimo Iz te case svi su pili,stavi karte na sto itd mile je proslavljen tim pesmama kao i sinan sa pesmama Ej otkad sam se rodio,sudbina me na put shalje,svi gresimo,casa po casa itd...jbg a danas gledam,kao "Lepa do bola" se vec izlizala,jbg danas je inache mnogo stvari prolazno i danas svi pljuju neciji trud,jbg,mada iskreno meni FUTA i ZLAJA period najvishe leze...jbg Radoslav Rodic Roki i giga mega hit - ZENA...jbg...raja danas voli tuc tuc sto mozda i nije toliko loshe,ali to je chudno da jako malo tuc tuc hitova u folk-dance pakovanju opstaje duze od 3 meseca...demantujte me...ipak govorimo o vecini i masi...Da li ste vi radili B3-u "Olovnu ruku" ko je radio onaj Jazzy solo,pitak je,skinuh ga,dosta zanimljivo za B3-a,kako se zove covek koji je to snimio??? Sve najbolje u radu... 
				__________________ Koristim i dalje trackere za snimanje... | 
|   |   | 
|  13-02-2008, 01:12 PM | #8 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 

au sine, sta napisa??
		 | 
|   |   | 
|  16-02-2008, 03:05 AM | #9 | 
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
				__________________ http://www.facebook.com/idekius | 
|   |   | 
|  16-02-2008, 11:32 AM | #10 | |
| Member Join Date: Mar 2005 Location: Banjaluka 
 jbg bate ...taki je zivot   
				__________________ neka nas... | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Tekstovi aranzmani za pesme | STUDIOTON | Pricaonica | 6 | 30-10-2009 09:19 AM | 
| Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 09:26 PM | 
| Reprezentativna HC produkcija | OFF | Razno | 42 | 23-01-2007 08:18 PM | 
| -=Aranzmani=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 2 | 25-02-2005 07:40 PM |