|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
za malo para .. ako hoces nesto analogno toplo uzmi EHX memoryman deluxe i pici.. odlicno prolazi kroz mix, i jako se fino lijepi uz dry signal.. ako osces vise kontrole, memoriju .. tj. digitalno rjesenje, neki od jeftinih TC-a a la M300 mi zvuce super, a nude i extra stvari osim delaya. nova pedala od Eventide, Time Factor ce, ako je suditi po soundu delay algosa na eclipsu i ostalima, biti vjerojatno najbolji digital delay u pedali.. ikad. ima i ulaze za expression pedal .. njam. i, ko sto je Goasia spomenuo, u low endu (po sadasnjim cijenama), sve te MX, MPX, M300, behrinegere i ostalo, sije jedan rabljeni MPX-1, i to gadno. @slowstar: molim te svakako postaj nam utiske o MX500 ![]() sa 81+91 nemozes falit. ja sam se od nabavke 70 i 300 preporodio, 81 je defacto novija varijanta 70 sa dual enginom i malo ciscim soundom, a 91 je navodno dosta slican 300-tki.. jbga hardver je u reverbu jos uvijek neprikosnoven. kad se usporedi u miksu, sve price o konvoluciji jednostavno padaju u vodu. @ivan: Vss3 imam u TC4000, i stvarno zvuci super.. za PoCo je direktno "portan" algoritam iz M3000, a nije native (bljuv..) konvolucija. de facto to jest "hardverski" reverb, samo sto je na pci kartici sa svojim DSP-om, a ne u posebnom kucistu. pitanje: jel sa Vssr3 imas na PoCo-u i njihov (fantastican) DVR-2 algoritam za emulaciju plate-a ? (ima ga na 3000 i 4000 pa zato pitam). Last edited by clusterchord; 30-05-2007 at 09:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lexicon? | Hepek | Audio Software | 5 | 26-10-2009 09:47 AM |
Lexicon PCM 80, 90 i 91? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 05-03-2005 07:34 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |