|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pa kontam da se mora probusiti spoljni zid, pa da malo i curi zvuk obostrano
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Pa sta ima veze sto curi, ako je u reziji...?
JA ionako odavno ne izlazim iz kuce jer je komsiluk postavio snajperske punktove u cilju moje eliminacije... ![]() Zanemarljivo je to "curenje"... Ono sto prolazi svakako (subovi) je mnogo gore on necega sto ce eventualno da procuri kroz rupice od klime...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Stavis na posluzavnik dve smrznute flase vode od 2l i pustis ventilator da duva u njih
![]() ![]() Nisam video odakle si, u Beogradu u (cini mi se) "Tempu" ili "Metrou" ima "klima" koju si pomenuo (freon), barem je bilo pre nekih sest meseci, ali mislim da je kostala vise od 30e, pitacu ortaka koji je tamo kupio.
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
He he he he........
Pa vama je bas do zezanja!!!!!!!!!!! Bas je super ovaj forum..odavno se nisam ovako ismejao!!!!!!!!!!! Sto se mene tice, ova tema bi i mogla da se okonca, ja sam zadovoljan sa odgovorima............ Prihvatam 2 flase zaledjene ali ako moze pivske, taman kad zavrsim snimanje i pivo ce se otopiti pa mogu da ga popijem!!!!!!!!!!!! Pozdrav svima i hvala vam na odgovorima!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|