|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]() Pa samo ih (moderatori a i drugi clanovi) uputite na recenziju (a bice i tutorijala koji ce pokriti najcesce postavljana pitanja).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sve je super uradjeno, samo si mogao reci da je maximum dsp chipa na 0404 tri efekta odjednom, vise ne moze.
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
nema frke, sve ce biti ispravljeno kada se promeni forma samog sajta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Audio Interfejsi Za Početnike....Otkud veliko slovo u sredini rijeci?
![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hocemo ![]() Ja sam imao 0404 pa zato znam, ostale nisam koristio ...
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Sve pohvale za temu, mislim da je na ovim prostorima upravo najvise onih koji imaju novca samo da zagrebu po povrsini muzicke produkcije, pa otud i potreba da se govori o niskobudzetnim resenjima.
Elem, osim sato sam se razocarao u Behringerov uredjajcic koji sam inace planirao da kupim, iscitavanje kriticke dokumentacije me je i obradovalo jer sada znam da bih napravio suludu investiciju. Ipak, moram vam priznati da sam ostao pomalo zbunjen jer nisam prepoznao dobru alternativu nameri da nedavno kupljeni lap-top osposobim za snimanje zvuka. Naime, desktop racunar vec nekoliko godina koristim u sprezi sa (tesko mi je to da kazem ali moracu) Audigy2 ex Platinum zvucnom kartom. Posto radim projekte za televiziju i za radio, osnovna potreba je da dobro usnimim svoj glas. Zato lanac pre samog ulaska u kartu cini nekoliko sprava, koje bih koristio i prilikom usnimavanja glasa u lap-top, ali pod uslovom da kupim neki audio interface kao "surogat" Audigy-ju. Pomenuti lanac sastoji se od... ...Kondenzatorskog mikrofona Behringer B2 Pro, mikrofonskog (kobajagi lampaskog) pretpojacala Behringer Tube Ultragain Mic 200, Behringerovog ekvilajzera Ultragraph Digital Model DEQ 1024, Behringerovog Tube Composera T1952 i (pogadjate) Behringerovog Ultramizera Pro 1424P. Pitanje glasi: koja je audio sprava koja se nasle na testu (eksterni model) najbolja za usnimavanje glasa preko pomenutog lanca u lap-top (inace dobra masina Turion 64X2...)?
![]() |
#9 |
banned
|
![]()
Posto vec imas preamp, mislim da ti je najbolji izbor, od testiranih, Emu 0202 USB. Generalno, svi imaju prilicno solidne kovertore za te pare, ali ovi vec prelaze u visi rang po kvalitetu.
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Odlicna tema za nas koji prckaju kuci
![]() Imam jedno pitanje, to sto Emu 0404 nema balansirane izlaze znaci da ne mogu prikljuciti gitaru direkt, vec mora preko DI Box-a? Da li bo mogli da mi preporucite neke dobre DI Box-ove koji imaju opravdanu cenu? Pozdrav Last edited by Heavy Jerk; 03-07-2007 at 04:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mastering za početnike | matija | Tutorijali | 1 | 11-08-2009 02:51 PM |
Tascam US144 i US122L - USB audio interfejsi | SumAnuT | Recenzije | 0 | 22-06-2009 03:50 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |