|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Mason
|
![]()
Let 3 - Riječke pi*ke
Podravina, Posavina, Banat, Bačka, Srijem Panonija, Slavonija, Pelagonija Pomoravlje, Povardarje, Podunavlje, Posavlje Kordun, Lika, Boka, Vranje Gorenjsko, Dolenjsko ?umadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina ?tajerska, Koru?ka, Kvarner, Sand?ak Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pi*ke pi*ke , čke ?umadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina ?tajerska, Koru?ka, Kvarner, Sand?ak Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pi*ke pi*ke , čke (x2) Moja Rijeka je najljep?i grad U njoj vlada rokerski sklad Gitaru svira i star i mlad I dok na lukobranu galebovi klikću Ja najvi?e ?tujem Riječku pi*ku Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema Riječke najbolje su čke, čke ... ![]() ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |