|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 24-04-2007 at 12:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
I naravno da me ne shvatis pogresno ali kao sto ima ljudi koji ne mogu da zamisle bilo kakav elektronski zvuk ima i ovih drugih .Pomenuo si muzicke pravce i revoluciju koju bih zaboravio ,vec bih pomenuo evoluciju i cinjenicu da se konstatno menja i da se radjaju novi pravci i podpravci i to vecim delom zahvaljujuci softveru koji se razvija i postaje pristupacan vecem delu planete . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mislim stvarno mi je bezveze kad neki DJ kaze "sinoc sam svirao" tu i tu !!!! Paaaaaaaaa ! ajd da svi tako sviramo ! Takvima ni brdo SSl-a nece pomoci da nauce da stvarno sviraju. Sto se same produkcije tice buducnost je SVETLA I LEPA, bez rupe na cipeli !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Prodje par nedelja, ili u boljem slucaju meseci, onda momci izlaze napolje uzdignute glave i imaju pricu: "Ja sam novi, mlad kompozitor, aranzer, producent, ja imam sveze ideje, i zato sam najbolji, ovi ostali su dinosaurusi optereceni konzervativnim pristupom muzici", a isti tesko da znaju sta je durski kvintakord, sta je povisilica ili skala, ili harmonija, pa cak nisu culi u zivotu vise od 5 minuta ozbiljnije muzike...Postajem i sam sebi dosadan pricajuci stalno isto...A uostalom promasio sam temu u svom sopstvenom threadu, mada je audio tehnologija DONEKLE I OVDE TEMA...
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
Ako si bolji ,pun ideja i inovativan zasto bi se nervirao zbog svih tih ruskih sajtova i klinaca koji bleje po sobama . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je ovde vreme i da se ja JAVNO izvinim povodom iniciranja ovakve diskusije, koja je ionako bila off topic u odnosnu na temu
Buducnost Audio Tehnike, pa je zato verovatno i moderator LESHA prebacio ovamo...Molim vas, nemojte voditi raspravu na ovaj nacin, verovatno ste obojica u pravu, ali drugacije predstavljate stvari i probleme, izvinite obojica sto sam izazvao ovo...
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Svi samo seremo i niko nista ne radi!
Zna se sta je dobro,Shiva a sta je lose za to ne treba nikakva rasprava. Narodnjaci su bili i ostali bulja a jos gori je etno-pop! ![]() Jel ova konstatacija treba neko objasnjenje!!?? Jel nije jasna!?Hocemo li za nju naci razlog na nivou kosmickog??? ![]() To je tako i nikako drugacije. Ostalo su razlike u ukusima a filozofiju ostavi za licno usavrsavanje! Rasprave o uvjerenjima ionako nisu ukusne...Bolje da trazimo tacke gdje se razumijemo. I da,nezeljeno dijete demokratije - svako ima pravo na misljenje ma kakvo bilo! Sve pod opravdanjem ljudskih prava a ne odgovornosti. Kvalitet je oduvijek bio stvar malog broja ljudi tj ELITE a populisticka drustva poput nasih omogucavaju prtanima da sada lagano kliznu u gradjansko drustvo umjesto da sijede u toru sa prascima gdje im je i mjesto! Oprostite na tonu ali stalno tolerisemo zlo,sve smo nesto fini.Dokle to? Muzika nam je grozna.Jel i to upitno? Btw,postovi su nam sve besmisleniji i sve se manje radi o muzici u njima...
![]() |
#19 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Kad te budem htio vrijedjati znat chesh da te vrijedjam. Dok su postovi dugi to znachi da argumentiram svoje mishljenje, a ako tebe to vrijedja ne znachi da ja tebe vrijedjam... Uostalom jedna narodna govori o tome da istina chesto boli pa uzmi i to u obzir prije nego povjerujesh u "malog zlochestog Shivu" kojem je najvechi thrill u zhivotu nepotrebno uvrijediti nepoznatu osobu. Shto ja time dobijam... shto je cilj te zle namjere? Postati omrazheni lik na forumu i potaknuti josh 10 izjava tipa "ne filozofiraj" koje su (kao i uvijek) neargumentirane ali nuzhne da se neke istine josh jednom "gurnu pod tepih"? Pa taj status vech imam. Dakle to nie. Jedino josh ostaje da uzhivam u tome kad iznenada promjenish boju teksta jer tada znam da sam te iznervirao, ali to mogu efikasnije i sa 5 puta krachim postovima. Ono da izvinesh... jebe mi se u shto vjerujesh. Forumi sluzhe za razmjenu mishljenja a ne za uvlachenje u dupe istomishljenicima i protjerivanje svih koi imaju drugachije mishljenje. Kome to smeta neka umjesto postova na forumu pishe memoare i tako neche dolaziti do sukoba mishljenja. Druga moguchnost je da izmjenite pravilnik foruma i da sukob mishljenja postane nepozheljan, a uvijek me mozhete i banat. No dok mi se to ne uskrati imat chu svoje mishljenje i nitko me neche sprijechit da ga iznesem. "Every truth passes through three stages before it is recognized. First it is ridiculed. Second, it is opposed. Third, it is regarded as self-evident." Arthur Schopenhauer
![]() |
![]() |
#20 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
Nadam se da ti je to dovoljno "real life". Quote:
Quote:
No razumijem da ponekad kod pojedinih postoi jaka potreba za diskreditiranjem mog mishljenja i da je dosta teshko neshto diskreditirati bez argumenata. To se uglavnom svodi na "shta ti uopche radish u zhivotu", "odakle ti pravo", "ne filozofiraj" i slichne fraze "shiroke potroshnje" bez specifichnog znachenja ili konkretnih argumenata. Onaj tko je zapocheo temu ne misli da palamudim, a nie ni jedini koi misli suprotno od tebe. Ako te moi komentari smaraju postoi na forumu i opcija "ignore list" pa odaberesh ignoriranje moih postova i od tog trena na tvom forumu ja vishe ne postoim. Osim toga... ne vidim zashto bi bash ti bio mjerodavan za procjenu shto je konstruktivno a shto ne. Da si to barem pokushao argumentirati uzeo bih tvoje mishljenje u obzir. Ovako nemam shto uzeti u obzir pa je funkcija "ignore" ko stvorena za ovaj problem.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebno!!! | Boki_R | Razno | 11 | 01-03-2008 05:50 PM |
Sta je potrebno? | Milanche_show | Audio Software | 5 | 11-01-2008 12:52 AM |
..kako se svojom muzikom probiti na zapad?.. | lesha | Razno | 13 | 08-05-2006 01:25 PM |