![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Kad sam procitao tvoje pitanje ja sam u stvari pomesao p11a sa a7 ....koje su mi bile na uporedbi sa hr 824 i iako je a7 jako hrabro svirao , jednostavno je bio oduvan od HR824 i to nije u domenu licnog utiska , nego je bilo vise nego jeasno nekolicini u studiju ..... znas ono .... prebacis na drugi par zvucnnika .... i svima se ozare lica ![]() Takodje sam imao ( ja mislim taj model , samo pasivan ) koji je poteran preko NAD pojacala ...... koji je doneo jedan kolega sa foruma ( koji se vrlo dobro razume u opremu , kao i u muziku ) uporedjivali smo ... i opet isto , mislim da ga je posle par dana prodao i potpuno odustao od 6" zvucnika ....... S' druge strane skoro sam radio na p33 a ( koje bi valjda trebalo da su visa klasa od p11 , ako se nevaram ) i definitivno su veoma kvalitetni . Prostorija u kojoj sam slusao je bila cudnjikava , pa se tu svasta desavalo , jer kod tih vec midfielda , ako se tako moze ovaj zvucnik nazvati , soba vec ima daleko veci uticaj na zvuk . Ne mogu reci da je ADAM p33 daaaleeeko bolji od HR824 , niti sam mogao da ih poredim ..... definitivno se treba naviknuti na one cudne ribbon visoke ( bar ja ) ali je definitivno kvalitetan da se sa navikom na njega moze raditi zahtevan posao na visokom kvalitetu ..... Ako pricamo o uporedbi p33 .... neka je kao HR .... neka je i 20 % bolji ...... ali cak ni on nije tako dramaticno bolji kao sto Slowstar rece za p11a .... Osim ako naravno ja ne gresim u potpunosti i ako p11a nije za 3 - 4 klase bolji od p33a ....... onda ok ...... U svakom slucaju , to je sve klasa monitora koji su vrlo i sasvim dovoljno kvalitetni za bilo koji posao , i verovatno ce biti kvalitetniji od ostatka tvojej opreme .... ( preampa , ADDA konvertera ..... ) Moras poslusati ipak sam i prosuditi sta ti se dopada ......... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adam P11a na www.amazon.de za 675.eura | 66musicman | Monitoring | 7 | 25-11-2008 04:28 AM |
Quested S8 ili Adam p11a? | HeatMan | Monitoring | 53 | 08-03-2008 11:26 PM |
Adam A7 vs. P11a | sRce | Monitoring | 5 | 31-05-2007 01:39 PM |
Dynaudio BM5A vs. ADAM P11A | dr.Ru | Monitoring | 4 | 31-01-2005 04:38 PM |