|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Inace gosn Hans je suvlasnik Steinberga i Euphonix-sa, i kako on sam kaze na njegovom Media Ventures rancu postoji od svake sprave i softvera koji je ikada napravljen barem po jedan komad ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Secate se neke teme na forumu ,u pitanju su bili modulari pa je neko okacio slike Zimmerovog modulara - ono je po meni bolesno a creva(patch kablova) na sve strane....
Meni se iskreno Zimmer kao kompozitor ne svidja a i preradio je Hendlovu "Sarabandu" - poslusajte glavnu temu iz " Gladijatora" U filmskoj muzici ga Vangelis jede za dorucak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne mogu da se setim koje je to godine bilo, ali Kovac je veci deo Cholinog albuma na kome je pesma "Podlugovi" radio u studiju "Central Recorders" sada naravno zatvoren, kao i vecina drugih, i tu je kao "in house" programmer i klavijaturista radio Hans, koji se "nasao" Kovacu kada je radio Cholu, i pomagao oko raznih stvari, takodje, na jednoj staroj vinil ploci Olivere Katarine, ako moze da se nadje, stoji i njegovo ime kao assistant programmer for synths & Keyboards, tu je Kovac svirao jedan jako redak instrument, mislim da se zvao RMI SYMPHONIZER ili slicno, proizvodjaca Rocky Mountains Instruments "R.M.I." secam se da sam se specijalno "palio" na taj instrument, koji je imao kartice sa talasnim oblicima (Waveform cards) i bio daaavna preteca Yamahe GS1, koju valjda svi znamo (vidi pod TOTO)
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da nije neki od ova dva?
Jean Michel Jarre ga je koristio za glavni lead Oxygenea part IV Symphonizer je Freemanov(Ken Freeman - tvorac string masina) |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Veliki pozdrav Slowstar! Mozda je malo off topic ali me zanima s obzirom da si veliki fan Rolanda. Naime, prije par mjeseci sam vrlo povoljno dobio Roland G-1000 (samohodka
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
srecan lov!!!
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
pozdrav i od mene!!!
Jesi li imao prilike da isprobaš ove malo novije soft sintove, tip Surge, Rapture, Predator itd? Ako jesi, reci svoje utiske...ako nisi obavezno probaj!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ako ja umem da citam (valjda) covek napisao da mu ne trebaju vstI-ovi posto je pun ko svemirski brod sintisajzera ... i mislim da je u nekim ranijim postovima napisao da koristi neke eto ... btw mogao bi da kaze svoje misljenje o nexusu
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
JESTE! to je donji na prvoj fotki, vidi sa desne strane slot za waveform kartice, koje su tada bile ogromnih dimenzija u odnosu na sadasnje, masina je takodje iza Jean Michelove glave, sa kablom bas oko CARD SLOTa, ne mogu da "lociram" vinil LP Olivere Katarine, ali na jednoj numeri Kovac stalno nesto svirucka oko njenog glasa, kao neki "fill in", a zvuk je otprilike neka mesavina panove frule sa klarinetom...
Danas bi bio potpuno obican, ali je tada bio vrlo interesantan...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako ne prodavat ritam masine!!!! | roginator | Pricaonica | 13 | 15-05-2009 01:37 AM |
sempleri | kafadama | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 46 | 07-05-2009 11:12 AM |
sempleri | liman021 | Ogi Radivojević | 1 | 14-10-2007 12:01 AM |
Ritam programiranje | tom | Zoran Vračević - Vrač | 11 | 01-08-2006 01:18 AM |
Djavolje masine!!! | Moritz | Computer Hardware | 0 | 03-04-2005 10:38 PM |