|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam isprobao demo i mogu reci da nisam bas nesto odusevljen .Tipican Arturia soft zvuk,tanki oscilatori ,filter falshira pogotovo kad otvoris resonance...
Ono sto je meni zanimljivije je Sonicprojects OPX ensemble za Reaktor 5. Mislim da ne zvuci identicno OBX-u mada ima taj SEM filter sweep i masivne oscilatore ![]() ![]() I dalje za mene od emulacija na prvom mestu stoji Wayoutware Timewarp 2600 ![]() Ne treba mu suditi po presetima vec treba poceti od blanka pa polako.... Jednom prilikom sam postovao na kvr forumu A B test . Uradio sam 2 kratka demoa a pitanje je bilo koji je sint Minimoog a koji Arp 2600 a drugo pitanje se odnosilo na soft odnosno hard varijantu i dosta njih je tvrdilo da je demo uradjen sa Timewarpom bio hardverski Arp 2600 dok im nisam otvorio oci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Moj skroman demo Timewarpa 2600(trenutno sam bez klavijature pa sam ogranicen na jednu oktavu u Abletonu)
![]() http://download.yousendit.com/FA2C72FD0A761A80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je Timewarp?
![]() Ludilo... pogotovu bas string, iako nije namudjen vrlo je suptilan, zvuci onako - Junovski ![]() Btw, igram se ceo dan sa Jupiterom i sve mi se vise svidja. Sto potovi nekad uopste ne rade, jel to limitacija demoa ili je ponovo neka ableton nekompatibilnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Last edited by lesha; 04-04-2007 at 07:51 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
da,ako si Vishnu ili Brahma onda ima smisla
![]() demo: Limitations:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cak sam i Computer Music Special skinuo i unistio ionako osiromaseni ratio ![]() Nego ,volim da sviram sa dve ruke na 5 ili vise oktava odjednom a ne da skacem iz oktave u oktavu .... ![]() Napravio sam jos jedan bolji demo sa arpeggio bassom i Tangerine Dream sekvencom pa cu da okacim kasnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Arpovi su meksi od Moogova i meni je to cak odredjena prednost-
pogotovo za padove i string machine zvukove . Mada ne boj se i za bass i leadove-drmaju bolje nego Arturia ![]() Novi TD demo od mene-poslusaj kako sam na kraju otvorio filter a resonance izbija u prvi plan(ocigledna razlika izmedju Arturia emulacije i Timewarpa 2600) http://download.yousendit.com/EBE606612DE73893 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Interesuje me sta ce Clusterchord da kaze za autenticnost "Arp" zvuka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji midi upgrade za Jupiter-8 rev.1 ? | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 26-05-2008 09:32 AM |
Roland Super Jupiter - demo | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 31 | 12-11-2006 03:05 PM |