|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
prvo pozdrav.....
dakle.....treba da kupim....mikrofon,preamp i zvucnu......naravno problem je budzet.....koji jedva dolazi do trista evra e sad zanima me da mi pomognete oko najboljeg izbora...ja cu ovde postaviti par mojih razmisljanja! Skoro da sam odlucio da ce mikrofon koji cu uzeti biti M-Audio Nova,posto je nahvaljen a i radio sam malo s anjim i dao je sasvim solidne rezultate.... e sad zanima me dali se iplati uzimati neko bash nisko budzetno predpojacalo uz E-MU 0404,tj. dali se vise isplati uzeti neku zvucnu tipa Mobile Pre USB,ili npr. Tapco Mix 50(miksetica sa jednim preampom)....... ????? I da kapiram da bi dobra kupovina bila TascamUS 122..... pa bi me takodje zanimalo gde u Srbiji iamju da se nadju Tascam proizvodi..... i gde kod nas ima da se uzme DBX mini pre.....posto vidim d adaje solidne rezultate! ???? takodje....voleo bi da cujem vase preporuke za sve tri spravice!!! hvala unapred |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Artist - Karta?!? | zmaj | Pricaonica | 11 | 17-03-2009 04:46 PM |
PCMCIA karta? | dash | Computer Hardware | 4 | 05-03-2008 12:48 PM |