|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Samo da se pohvalim da smo napokon zavrsili sajt, tako da ako neko zeli da nesto vise sazna o meni i mom radu, adresa je: www.goranjanca.com. U download sekciji sajta mo?ete skinuti odabrane pesme, a napomenuo bih samo da se pesma "Noc kad mi je prisla najljepsa u gradu" već vrti na pojedinim radijskim top-listama. Za pesmu"Strogi centar", snimljen je i spot koji mo?ete pogledati online: http://www.youtube.com/watch?v=0bMhgq1OR40 Vec se radujem da cujem komentare Goran |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Skinuo sam "odabrane pesme" i nije lose...Preslusacu malo bolje ali na prvo slusanje ne zvuci lose..Mozda je ovo subjektivno misljnje ali mislim da pesme ispadaju iz sablona danasnje muzike i da se dosta razlikuju,sto je pozitivno naravno.Tako mi deluje..mada ja i nisam kompetentan da pricam o ovoj vrsti muzike ali znam sta mi se svidja,a sta ne.
Pozdravljam i tvoj trud da prodajes album preko interneta...Ne treba odustati ako nema vekih izdavaca.. ![]() Mogao bi da napises nesto vise o tom ateljeu u kome si radio album..Oprema,softver,itd... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Simpatično,neuobičajeno,zvuk nije lo?,skinul sam prvu i onu za koju je snimljen spot.Na prvoj mi fali basa na distortion djelu,a na drugoj mi je kontrabas na trenutke prejak,sviđa mi se vokal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sto se studija, (ateljea, sta li je to vec) tice, od hardware-a koristim M-audio Omni studio, mikrofone Rode NTK, Behringer B1, KRK Rokit5, skoro sam nabavio UAD-a(nazalost nisam ga koristio na ovom albumu),uskoro mi stize preamp UA solo 610, kao i jos jedan mic. Od software-a Logic, Wavelab, Waves plugove, itd, itd? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
[quote=gorjan;148053] cilj mi je da sto vise ljudi cuje ono sto radim. [/quote]
E,bas na to sam i mislio! ![]() Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
i dalje aktuelno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Hej Gorane! Upravo sam pogledala spot i poslu?ala pjesmu......! Odlično je! Pjesma mi nije ostavila prostor da analiziram, razmi?ljam, tra?im.... Tako treba biti kad slu?amo glazbu!
Samo ti ustraj na svom putu, nema ?anse da ne uspije?!!! I da... ooodlično mi je ?to ima? prepoznatljiv glas... da ga negdje čujem na sasvim drugoj pjesmi, prepoznala bih ga! Način pjevanja i glas... ma super! ________________ Ako te zanima tehnički komentar (a mislim da nije potreban jer je ovo gotov produkt!), mogu poslu?ati na pravoj opremi (sad sam na laptopu) vi?e puta. ________________ A ima li jo? ?to!!???!! DAaaaj! p.s. Veroatno ti puno ludi nie odgovorilo er nemau adsl a za filmic e potrebno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Upravo vidim kako mi fali slovo J u posljjednjoj recenici...
Beba mi je strgala gumb-slovo J na laptopu upravo! Pa moram krvnički stisnut, a kad brzo pisem preskoci ga..... ______________ I sad tek vidim prvi link... a ne samo spot. Oprosti molim te... umor definitivno utječe na moć razlučivanja, inteligenciju i sve to.... uh... Odoh downladt dale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Hvala Anita, nadam se da ce ti se svideti i ostale pesme... Cekam i ostale komentare, i na racun produkcije i kritike i sta god,bas me zanima... Dajte forumasi, ima ovde pravih strucnjaka, ako uhvatite vremena i dobro me iskritikujete, prvo cu da se iznerviram a onda i da dobro razmislim, mozda uvidim nesto sto sam ne mogu da primetim.Spremam novi album, shvatite me... Slazem se da je onaj moj pocetni post mozda malo malo zbunjujuci sto se tice linka. Zato evo direkt link u download sekciju sajta: http://www.goranjanca.com/?page_id=4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Preslusao sam ,,Noc kada mi je prisla.." i mogu ti reci da je jako dobro! imas ono sto kazu nase bake - personality...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prezentacija pjesme,Spartuck - Nicija zemlja | solo | Promocija radova | 1 | 17-11-2008 11:52 PM |
Prezentacija demo albuma | Bataraka | Promocija radova | 6 | 19-06-2006 03:59 PM |