|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Koristio sam jedno vreme sm57, pa sam preshao na sm58. Mislim da na izbor mikrofona takodje treba da utichu i boja glasa, jachina kojom dotichni/a peva i naravno - vrsta svirke. Mislim da mi je glas bolje izlazio na na sm57, tako da, ako nekome treba sm58.. neka se javi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dakle sve se svodi na to da ja po vama vec posjedujem ono za cim tragam??!!
U svako slucaju nastojat cu prvom prilikom isprobati pomenute modele pa vam javim i svoje utiske. Jo? jedno hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Neznam koju glazbu sviraš . Moje mišljenje je da su ev i Sennheiser više za " hotelske " šlagerske svirke jer imaju nježniji baršunasti ton s izraženijim visokima u odnosu na shure . A shure je katica za sve .
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ja stvarno ne znam sta vi imate protiv tih BET-a kada su evidentno bolje od sm-a, mogu vise da se pojacaju, bolji su pretvaraci, jedino nisu toliko izdrzljive, ali realno ako ce mikorofoni da padaju pa onda uzmi onaj sa buvljaka pa pevaj u njega... znam da su nama sm58-ice padale ihahaj puta, i nije im nista, a cuo sam price da kada betica padne, da joj nema pomoci... jest da sve zavisi od boje glasa, ali nekako bete su meni super... nekako glas je jaci, prezentniji, osecas ga ispred face, raskosniji je u visokim, vazdusast...
no neko to voli na drugi nacin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Meni u životu mikrofon nije ispao, tako da nemam tih problema sa Betom...
Meni se ne sviđa njen karakter, sklonost ka mikrofoniji u visokim i CIJENA!
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
u sustini bi bilo najbolje kada bih probao sve mic. na istom sistemu u svirci....
sm 58 mi je bio vrh dok nisam cuo ev N/D 967 ali to je stvar ukusa...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Za 350e - SM58, dbx mini pre i dbx 166 (polovan oko 150e), i Bog da te vidi
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |