|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
dali bi neko znao kako bi mogao da konfigururam portove ove naprave?!?ne mogu naci nikakav software s kojim bi mogo ulazni midi signal rutati na bilo koji midi out.kako sam svatio on bi trebao imati ulogu merger-splitter.
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ne znam za to dali bi mogao promjenit port na midi kanalu u cubase(nuendo).ja uopce i nemam midi kanal.saljem samo tempo clock iz kartice u midi hub-u da bi sinhronizirao hardware.ulaz radi normalno, ali ne salje nista na izlazu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nisam siguran da li te razumem ....... pa u Nuendu otvori midi kanal ...... tu ti se otvaraju sve opcije .....
Hajde malo bolje definisi pitanje .... i on=bjasni samo da li si totalni pocetnik ili vec imas dosta iskustva ali ne i sa ovom spravom , ne znam na kom nivou da ti odgovorim .... Ako vec imas iskustva onda su odgovori tipa " Kako otvoriti midi kanal " suvisni .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
pogledaj da li imaš neki konfiguracijski program ili drajver ili control panel. U suštini ti bi u Nuendu treba na sinhronizacijskom podešavanju da mu kažeš na koji ti port želiš da šaljem midi clock ili midi-timecode zavisi šta koristiš. E sad kako on to distribuira po drugim outputima same sprave, to već neznam
potraži neki manual na internetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
manual-i su veoma korisne stvarcice :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
njihova korisnost teži beskonačnosti kada se zaista strpljivo posvetiš čitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
pa ovo ni shiva ne bi bolje rek'o ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem drajver za midiman midisport 8x8/s | aske | Computer Hardware | 0 | 12-04-2009 12:50 PM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
M-Audio MIDISPORT ili MIDI to USB kabel?! | DoubleBassD | Computer Hardware | 2 | 10-01-2009 08:22 PM |