![]() |
midiman usb midisport 4x4 interface
dali bi neko znao kako bi mogao da konfigururam portove ove naprave?!?ne mogu naci nikakav software s kojim bi mogo ulazni midi signal rutati na bilo koji midi out.kako sam svatio on bi trebao imati ulogu merger-splitter.
hvala |
Re: midiman usb midisport 4x4 interface
Quote:
Pozdrav |
ne znam za to dali bi mogao promjenit port na midi kanalu u cubase(nuendo).ja uopce i nemam midi kanal.saljem samo tempo clock iz kartice u midi hub-u da bi sinhronizirao hardware.ulaz radi normalno, ali ne salje nista na izlazu
|
Nisam siguran da li te razumem ....... pa u Nuendu otvori midi kanal ...... tu ti se otvaraju sve opcije .....
Hajde malo bolje definisi pitanje .... i on=bjasni samo da li si totalni pocetnik ili vec imas dosta iskustva ali ne i sa ovom spravom , ne znam na kom nivou da ti odgovorim .... Ako vec imas iskustva onda su odgovori tipa " Kako otvoriti midi kanal " suvisni .... Pozdrav |
pogledaj da li imaš neki konfiguracijski program ili drajver ili control panel. U suštini ti bi u Nuendu treba na sinhronizacijskom podešavanju da mu kažeš na koji ti port želiš da šaljem midi clock ili midi-timecode zavisi šta koristiš. E sad kako on to distribuira po drugim outputima same sprave, to već neznam
potraži neki manual na internetu |
manual-i su veoma korisne stvarcice :]]]]
|
njihova korisnost teži beskonačnosti kada se zaista strpljivo posvetiš čitanju :)
|
pa ovo ni shiva ne bi bolje rek'o ;]
|
All times are GMT +1. The time now is 12:31 PM. |