|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Alavuce, alal vera na podrsci!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
mogu li da dobijem jpg te baba roge vestice sta god da je ???? svidza mi se ! :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
poz!
dopada mi se i sajt i mjuza ![]() ![]() zanimljiva koncepcija pjesama, dosta originalno, ima šmeka, ludi vokali, podsjeca me sve malo na stvari tipa Prodigy ili Apolo 440 ili nesto slicno, takodje nije daleko ni od Crystal Methoda.Mada, naravno tvrdji gitarski rifovi su kod tebe izraženiji.Ja bih jednino možda imao malu zamjerku na sami zvuk bubnja, mogao si to malo da lejerujes, kao sto se radi u takvoj vrsti muzike,znaci da kombinujes par tvikovanih linja odjednom-to dava poseban šmek.Što se tiče produkcje, sve je malo mutno i neizdefinisano po mom ukusu, al i to ima svojih čari! Sve u svemu-Svaka Čast!Dopada mi se, iako nisam baš neki veliki fan ovakvog zvuka gitare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
crvenih mundira, intervju sa Zikico Jovanovicem Spancom,kako i zasto je Branimir Posavac-Tarzan silovao majmunicu a potom bio izbacen iz dzungle itd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Odlican demo,najbolja mi je cetvrta stvar - The game.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Na nekim forumima ''The game'' je takodje proglasena za najbolju. Ko voli zesce, nek' izvoli. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Da li planiras neke zive nastupe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Sto se zivih nastupa tice za sada ih nema jer sve muzicare mogu da sakupim, ali mi uvek fali vokal( zbog toga sam uglavnom sve stvari na Demo-u otpevao sam), iako moje pesme nisu previse zahtevne to mi je neresiv problem, mislim da bi uzivo moja muzika zvucala jos boje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |