|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne osjecam razliku u zvuku izmedju mackie-a made in usa i made in china.
Mislim da smo previshe razmazeni po pitanju toga. Zasto bi se pakovala kutija u americi da bi se dostavila u grckoj recimo. Moj mackie je usa, moj ortak ima kineza... I ako postoji razlika minorna je! Ili sam ja potpuno gluv...... Sve su to konfekcijski zvucnici.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pod punom odgovrnoscu - pokusaj da izbunaris polovne yamahe msp5 (posto su nove kod nas nerealno skupe). Kad sam kupovao prvi par monitora (ne u zivotu, nego u trenutnom setup-u) izmedju bm5, KRK (nekih) sam izabrao ADAM ANF10, a sada vecinu vremena radim na yamahama, a ADAM ukljucim povremeno. Ako ih nadjes za spod 500e, slobodno zaboravi na Samsone, Davide i Golijate
![]() Jednostavno - monitor. Nema previse basa (hvala bogu), i bar ne laze tu (za raliku od Alesisa i slicnis budzet monitora, pa i jeftinih ADAMa). Ako zadrzavas B&W, pogotovo preporuka za neke manje monitore
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na brzim iscrpnim odgovorima i konstruktivnim predlozima.
![]() Odmah posle praznika krecem u "lov" na monitore, pa cemo videti sta cu "upucati". Za sada mi je KRK na nisanu, ali mozda to bude i nesto drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|