|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Slobodno pucaj na RP6! Imaju malo tog HiFi karaktera, ali tebi će to sigurno da godi akosi godinama na B&W! Meni je Alesis džigericu pojeo!
Mislim da ćeš za te pare teško naći bolju soluciju!
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
Last edited by lesha; 30-12-2006 at 02:55 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Slazem se... a i ne samo to. Ima jos jedan element u ovakvim pričama. Dat ću jedan primjer. Jedan poznati pedijatar jedno je vrijeme glasno promovirao kako treba pustiti djecu da budu ?to dulje u pelenama i ne forsirati skidanje iz istih. Kao, ok je da budu i do 3. godine pa i dulje u pelenama. Za neko vrijeme, taj isti liječnik postaje direktorom Pampers-a. ![]() Kad ne mozes vjerovati doktorima medicine, ne znam kako bi i zasto vjerovali kojekakvim člancima iz časopisa koji ionako ?ive od sponzora!? Niste do?ivjeli da pri odlasku od stomatologa, isti sugerira zvakanje orbit zvakacih guma? To naravno ne rade radi zdravlja nasih zubi, vec radi sponzorstva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam ih cuo (RP 6) i meni licno se stvarno dopada kako zvuce. Ima jedna fora sa Artist-om. Kada im ostane samo par komada necega a nece vise nabavljati ili se pojavi noviji model i sl. oni daju nenormalna snizenja na te proizvode, nekad i ispod nabavne cene, samo da se otarase i vrate lovu u normalne tokove. Mozda treba da vrebas takvu situaciju, meni su recimo kad sam bio prosli put da pogledam klavijaturu nudili Alesis qs 6.2 za 390e a na internetu je 600$ (bez transporta i PDV-a). Razmisli... Pozz
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|