|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Kad ka?e? ne veruj u shielding monitora, misli? na crt monitore ili zvučnike-monitore? Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Najlakse i najbolje je imati monitore sa shielded drajverima... ili bolje reci, najmanje lose! cim se odmaknes od magneta, stvari postaju komplikovanije, i sve je teze i teze izolovati okolne stvari od magneta.... Ako ikako mozes pokusaj da sto za rad odmaknes od zida, i udjes prema centru sobe, a Yamahe stavis IZA monitora, koliko god mozes daleko od njih... Shvati da samo nagadjam u kakvim si problemima, i moje savete shvati samo uslovno... Takodje ti preporucujem da Yamahe obesis na plafon, i podignes ih iznad monitora,... sto dalje, znam da je "blesavo", ali probaj... malo ces istezati "shiju".... ali to mozda i nije lose ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ipak... nisi mi rekao koji je materijal u pitanju? Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Probaj i transformatorski ako ga imas u obliku tabli... Ne smem nista da ti savetujem zato sto sam veoma sumnjicav da ces ista uspeti... samo ces izgubiti vreme... Inace se R-G-B katodne cevi video bimova oblazu Mu-Metalom (mi-metal) pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Hvala again! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
NS10 amplifier preporuka | belu | Monitoring | 34 | 11-11-2006 10:59 PM |
Kako proveriti frekvencijski odziv monitora ? | lesha | Monitoring | 7 | 31-01-2005 10:35 AM |
Yamaha NS10 | alen | Monitoring | 12 | 13-08-2004 06:42 PM |
Yamaha NS10 | Boskovic | Monitoring | 17 | 27-02-2004 12:03 AM |